به نظر شما مشکلات پرویز مظلومی چیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » به نظر شما مشکلات پرویز مظلومی چیه؟ آرمین سردار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ Reply count 0 به نظر شما مشکلات پرویز مظلومی چیه؟ By آرمین سردار 4673 Day ago آرمین سردار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ Reply count 0 By آرمین سردار 4673 Day ago به نظرتون مشکل پرویز مظلومی چیه؟؟ آرمین سردار Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ Reply count 0 By آرمین سردار 4673 Day ago به نظر من آقای مظلومی بعضی وقتا تیمو افتضا ارنج میکنه! اصغر فرخیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۳۲ Reply count 0 By اصغر فرخیان 4673 Day ago هیچ وقت با دو گل اختلاف از رقبا پیش نیافتادیم که هم تماشاگر فارغ از استرس خوردن گل تساوی با خیال راحت تا پایان بازی را تماشا کنند وهم مربی فرصت و جرئت بازی گرفتن از بازیکنان ذخیره جوان داشته باشد که عصای دستش باشند در مواقع بحرانی فرهاد قدیری Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ Reply count 0 By فرهاد قدیری 4673 Day ago اصلا" نمیشه به تیمی که مظلومی می بنده و ارنج میکنه اعتماد کرد. به نظر من تیم مظلومی شانسی می بره. اینو نوی این 2 فصل نشون داد. danial forouzanfar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ Reply count 0 By danial forouzanfar 4668 Day ago مظلومی اصلا مربی نیست فقط بازیکناش خوبن اشکان قدیمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ Reply count 0 By اشکان قدیمی 4668 Day ago ببخشید خانم 25102510 شما میدانید سرمربیگری چه قدر استرس دارد در ضمن اقای مظلومی بهترین سرمربی است و ارنج خوبی هم میکند ولی هواداران زیادی به ورزشگاه نمی ایند حتی در اسیا اما پرپولیس که خیلی کم هوادار دارد 96 هزار نفر میرن استادیوم تا پرسپولیس را تشویق کنند ان وقط هواداران استقلال کم به ورزشگاه می ایند danial forouzanfar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ Reply count 0 By danial forouzanfar 4667 Day ago فکر کنم آقای a7900اصلان فوتبال نگاه نمی کنن وگر نه این حرف نمی زدن استقلال در بازی هیچ برنامه ای نداره اشکان قدیمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ Reply count 0 By اشکان قدیمی 4667 Day ago اگه منظورت با من بود من فوتبال نگاه می کنم اما نمیدونم اسم تو هواداره!!!!!!!!! اگه هوادار بودی از سرمربی تیمت دفاع می کردی تو هم مثل اون خانم 25102510 هستی و اصلا نمی فهمید فوتبال چیه و فکر می کنید یک تیمی همش باید ببره در ضمن دفعه اخرت باشه درمورد من حرف می زنی و گرنه مب میدونم با تو حمید قدیمی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۰:۱۰ Reply count 0 By حمید قدیمی 4667 Day ago به نظر من کاربر a790 درست گفته، من هم معتقدم که اگه پرویزخان کارش رو بلد نبود نمی تونست 4 بار متوالی پرسپولیس را شکست بده و از خودش یک رکورد تاریخی به جا بگذاره، رفتن فرهاد به دلایلی که حتما برای خودش مهم بوده و همینطور مصدومیت تعداد زیادی از بازیکنان تاثیر گذار ، برای تیمی که داره تو سه تا عرصه مبارزه می کنه به تنهایی کافیه که تو کیفیت کارش تاثیر داشته باشه. ضمن اینکه در لیگ برتر هم هنوز شانس قهرمانی داره و در باشگاه های آسیا می تونه به اینده امیدوار باشه. danial forouzanfar Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ Reply count 0 By danial forouzanfar 4666 Day ago برای من بردن مهم نیست قشنگ بازی کردن مهمه وفکر نمی کنم در نیم فصل دوم بازی قشنگ از استقلال دیده باشیم و اینم تقصیره مربی تیمه بعدشم من از بچگی تا الان فوتبال نگاه کردم و بازی کردم و فکر کنم خیلی بیشتر از شما از فوتبال سر در میارم ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4666 Day ago آقای مظلومی خوبند ولی به نظر من استقلال امسال از بقیه تیم ها بیشتر بازی کردند و خستگی و مصدومیت بازیکنان رو به دنبال داره و این هم تقصیر آقای مظلومی نیست. کاویار جعفرپور Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۱۷ Reply count 0 By کاویار جعفرپور 4666 Day ago پرویز مظلومی مربی نیس کچل اصلا چیزی از فوتبال نمیفهمه مربی تو ایران فقط امیر ژنرال قدرت کاری داره ترسو نیس اخه تیمی که با اختلاف 9 امتیاز از جوجه های زرد اصفهان صدرو از دس بده تو دربی تو 10 دقیقه 3 گل بخوری تو اسیا باخت الجزیره پیشکش تو ورزشگاه خودت به تیم بسیار ضعیف نسف ازبکستان مساوی کنی ولی امیر هر موقع تو اس اس بوده اس اس همیشه 4 تا 4 تا 6 تا 6 تا میزد ارش گل نزن رو تبدیل میکنه به ارش گلزن فقط امیر قلعه نویی sss sssss Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۷:۴۲ Reply count 0 By sss sssss 4657 Day ago به نظر من استقلال مظلومی امسال هم بازی های زیادی انجام داد و هم در بعضی مواقع بدشانس بود Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا