خرید کبه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » خرید کبه حسن یارمحمدی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ Reply count 0 خرید کبه By حسن یارمحمدی 3989 Day ago نظرتون درباره خرید این بازیکن چیه؟ من فکر میکنم به کار تیم نمیاد این جور بازیکنا به درد تیمی مثل داماش میخوره نه باشگاه بزرگ استقلال یه بازیکن ایرانی یا یه بازیکن از جوانان استقلال با هزینه کمتر هم میتونن عملکرد همین بازیکن داشته باشن چند وقتی یه حرفایی در مورد قلعه نوعی شنیدم خداکنه واقعیت نداشته باشه میثم محمدی قراسویی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ Reply count 0 By میثم محمدی قراسویی 3989 Day ago من امیدوارم که تو این شرایط بد بکار تیم بیاد.... اما مهمتر این شد که اون چیزاییکه در مورد قلعه نویی شنیدی، چی بوده؟؟؟!!! بگو تا ما هم بدونیم حسن عزیز!!! علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 3989 Day ago امیدوارم جواب بده ولی فکر میکنم نتونه تو استقلال جواب بده حسین کلاته بابایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ Reply count 0 By حسین کلاته بابایی 3988 Day ago Written by: علیرضا جوادیان تو داماش که چیزی ازش ندیدیم اما خوشبینم مرضیه غلامی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ Reply count 0 By مرضیه غلامی 3986 Day ago فکر نمی کنم بتونه بهمون کمک کنه ولی حسن آقا در مورد فلعه نوعی چی شنیدید ؟؟؟ مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3984 Day ago فکر کنم این آقایون دیگه باید از استقلال برن. آخه این خریدا چیه . اولادی چیه ؟ حاجی زودتر از تیم ما برو عارف یوسفی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ Reply count 0 By عارف یوسفی 3975 Day ago یه گل هم به استقلال زده علیرضا طاقتی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۴۰ Reply count 0 By علیرضا طاقتی 3974 Day ago میاین با هم حرف بزنیم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3971 Day ago اصلا به در نمی خوره . حاجی زودتر برو . Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا