خریداولادی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » خریداولادی اصغر خلیلی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ Reply count 0 خریداولادی By اصغر خلیلی 3980 Day ago چون امیرخان رامیشناسم و به مربی گریش ایمان دارم حتماًحکمتی توی کارش.امیرخان دوستت داریم. majid shamluo Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۴۴ Reply count 0 By majid shamluo 3974 Day ago چون امیرخان رامیشناسم و به مربی گریش ایمان دارم حتماًحکمتی توی کارش.امیرخان دوستت داریم. tarikh masrafesh gozashte az amir khan baeid injor kharidha......... مهدی خلیلی شهنا Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ Reply count 0 By مهدی خلیلی شهنا 3973 Day ago به تصمیمش در مورد نیکبخت و پژمان نوری هم ایمان داشتی ؟ حسین کلاته بابایی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ Reply count 0 By حسین کلاته بابایی 3972 Day ago Written by: مهدی خلیلی شهنا نیکبخت که بدرد نمیخوره اما نوری خوب کار کرده بی انصاف نباشین مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3972 Day ago اتفاقا نوری یکی از بدترین خریدای این فصله مهدیس صمدی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ Reply count 0 By مهدیس صمدی 3931 Day ago خرید خوبیه atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 3931 Day ago امیدوارم مثل بقیه خرید های الکی این فصل نباشه وهدفدار باشه من از اول فصل این سوال توذهنمه چرا ژنرال نیکبخت روخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3929 Day ago فکر کنم بخاطر مسائل عاطفی خریدش atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 3928 Day ago Written by: مجید مسلم آذر فکر کنم بخاطر مسائل عاطفی خریدش لابد خواست نیکبخت افسرده نشه گفت بیارمش استقلال تنها نباشه تو استقلال دور هم باشیم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3919 Day ago Written by: atiye zalaghi [quote=majidazar1360] فکر کنم بخاطر مسائل عاطفی خریدش لابد خواست نیکبخت افسرده نشه گفت بیارمش استقلال تنها نباشه تو استقلال دور هم باشیم آره دیگه . دید بچه داره خراب میشه گفت پر و بالش رو بگیرم Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا