دلخوری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دلخوری ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 دلخوری توسط ساحره عصار ۴۲۷۸ روز قبل نظرتون درباره حرکت بعد از گل نکونام (پنالتی)مقابل راه آهن چیه؟نظرتون و بدید بدونم من درست فکر میکنم!!!!!!!!!!!!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۷۷ روز قبل ?????? میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۷۷ روز قبل 5858 عزیز اگه منظورت شادی نکردن بعداز گل شه؟! من فکر کنم بخاطر رفاقتش با وحیده!!!!!! amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۲۷۵ روز قبل منم با میثم موافقم رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۷۴ روز قبل با سلام.به نظر من برد تلخی بود.وقتی بچه ها گل میزدن من خوشحال می شدم ولی چهره داش وحید اذیتم می کرد.نه بخاطر اینکه بچه محلمون بوده .یاد پنالتی هایی که واسه مون میگرفت میفتادم.دم جواد گرم با اون حرکت زیباش. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۲۷۴ روز قبل دم جواد گرم رفاقت بهتر از شادی بعد گله mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۲۷۴ روز قبل دمت گرم داش جواددددددددددددددددددددددددددددددددد دوستون دارم ابی دلان ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۶۸ روز قبل مرسی از همتون که درست حدس زدید امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار دمت گرم داش جواد واقعا حرفه ای هستی. زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۲۶۸ روز قبل تا بوده همین بوده. تو مرام اب جماعت بجز رفاقت و معرفت و مرام چیز دیگه ای پیدا نمیشه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: زهرا استقلالی . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۶۸ روز قبل آقای محبی میشه بی زحمت نظر بدی.اگه نظری هم نداری ابن نقطه هارو نذار که تعداد ستاره هات زیاد بشه چون اینجا به تعداد ستاره جایزه و مدال تعلق نمیگیره.ما میخوایم سایتمون فعال باشه شما هی نقطه میذاری امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۶۸ روز قبل منم با نظر شما موافقم.آقای محبی با نقطه هاش و اون کاربر تازه وارد با پست های چند کلمه ایش شکل سایت رو زشت کردن. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۲۶۸ روز قبل شما جواب منو درباره بچه های پایین شهرو وسط شهر ندادی حالا به یاد بچگیا نقطه بازی هم میکنی ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۲۶۵ روز قبل شادی گل ما یه لحظه است ولی رفاقت مال یه عمره .........دم جواد گرم که یه عمر و به یه لحظه نفروخت مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: ali sajedy شادی گل ما یه لحظه است ولی رفاقت مال یه عمره .........دم جواد گرم که یه عمر و به یه لحظه نفروخت رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۲۵۳ روز قبل داش جواد خیلی با اخلاقه دمسش گرم...... محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۵۲ روز قبل منم موافقم شادی لحظه ای ومیگذره امااین رفاقته که موندگاره...داداش جواددمت گرم مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۲۵۲ روز قبل همه استقلالی ها دلی دارن همچون دریا ی بی کران که به جای اب دران مرفتو مراموگذشت توش جاریست دم داداش نکونام گرم بااون دل دریایش مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۵۱ روز قبل امیدوارم با جوابهای دوستان بجای نگرانی ، خوشحال شده باشید . دیدید که فقط رفاقت بود و نه چیز دیگه حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۲۵۱ روز قبل در استقلال رفاقت حرف اول رو میزنه . آفرین به آقا جواد لالیگایی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا