بهترین ترکیب ممکن برای بازی بوریرام؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بهترین ترکیب ممکن برای بازی بوریرام؟؟؟ امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 بهترین ترکیب ممکن برای بازی بوریرام؟؟؟ توسط امین حسینی ۴۲۵۷ روز قبل به نظر شما بهترین ترکیب استقلال مقابل بوریرام چیه و چه سیستمیه؟؟؟؟ به نظر من4.4.2لوزی سید امیر حسین ، پژمان ، حنیف ، ،خسرو نوری ، آندو ، نکو ، ساموئل آرش ، نظری +نیمه دوم فرهاد و قاضی امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۷ روز قبل رحمتی هاشم-------------------صادقی --------------------------------------حنیف ---------------------------منتظری آندو ساموئل -------------------- جواد برهانی ----------------------------------------------------------------- خسرو قاضی (البته با این احتمال که جمشیدیان نرسه) آرش هم واسه این دوست دارم باشه که تیم بوریرام واسه حمله کردن میاد و ما میتونیم از سرعت آرش در ضد حملات استفاده کنیم. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۵۷ روز قبل امیر حسین خان ترکیب خوبی چیدید فقط با یک تغییر هافبک دفاعی نکونام جای آندو به امید برد استقلال علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۲۵۷ روز قبل بهترین ترکیب همنه که وارد زمین میشه چون فقط مربی از وضع همه بازیکنان خبر داره ومربی تیم ماهم که بهترینه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی رحمتی هاشم-------------------صادقی --------------------------------------حنیف ---------------------------منتظری آندو ساموئل -------------------- جواد برهانی ----------------------------------------------------------------- خسرو قاضی (البته با این احتمال که جمشیدیان نرسه) آرش هم واسه این دوست دارم باشه که تیم بوریرام واسه حمله کردن میاد و ما میتونیم از سرعت آرش در ضد حملات استفاده کنیم. امیر حسین خان واقعا کاپیتان تو ترکیبتون جا نداره؟از شما با تجربیاتتون بعیده!!!!!!!!!!!!من به ارزشهای آرش شک ندارم ولی در حال حاضر تجربیات فرهاد خان بیشتر به درد میخوره البته نظر شخصی منه و نظر شما هم متینه. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=Different]رحمتی هاشم-------------------صادقی --------------------------------------حنیف ---------------------------منتظری آندو ساموئل -------------------- جواد برهانی ----------------------------------------------------------------- خسرو قاضی (البته با این احتمال که جمشیدیان نرسه) آرش هم واسه این دوست دارم باشه که تیم بوریرام واسه حمله کردن میاد و ما میتونیم از سرعت آرش در ضد حملات استفاده کنیم. امیر حسین خان واقعا کاپیتان تو ترکیبتون جا نداره؟از شما با تجربیاتتون بعیده!!!!!!!!!!!!من به ارزشهای آرش شک ندارم ولی در حال حاضر تجربیات فرهاد خان بیشتر به درد میخوره البته نظر شخصی منه و نظر شما هم متینه. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=Different]رحمتی هاشم-------------------صادقی --------------------------------------حنیف ---------------------------منتظری آندو ساموئل -------------------- جواد برهانی ----------------------------------------------------------------- خسرو قاضی (البته با این احتمال که جمشیدیان نرسه) آرش هم واسه این دوست دارم باشه که تیم بوریرام واسه حمله کردن میاد و ما میتونیم از سرعت آرش در ضد حملات استفاده کنیم. امیر حسین خان واقعا کاپیتان تو ترکیبتون جا نداره؟از شما با تجربیاتتون بعیده!!!!!!!!!!!!من به ارزشهای آرش شک ندارم ولی در حال حاضر تجربیات فرهاد خان بیشتر به درد میخوره البته نظر شخصی منه و نظر شما هم متینه.البته باعرض پوزش اگه امیر خان فرهادو نیمه اول بیاره بزرگترین اشتباه از نظر من. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی [quote=5858][quote=Different]رحمتی هاشم-------------------صادقی --------------------------------------حنیف ---------------------------منتظری آندو ساموئل -------------------- جواد برهانی ----------------------------------------------------------------- خسرو قاضی (البته با این احتمال که جمشیدیان نرسه) آرش هم واسه این دوست دارم باشه که تیم بوریرام واسه حمله کردن میاد و ما میتونیم از سرعت آرش در ضد حملات استفاده کنیم. امیر حسین خان واقعا کاپیتان تو ترکیبتون جا نداره؟از شما با تجربیاتتون بعیده!!!!!!!!!!!!من به ارزشهای آرش شک ندارم ولی در حال حاضر تجربیات فرهاد خان بیشتر به درد میخوره البته نظر شخصی منه و نظر شما هم متینه.البته باعرض پوزش اگه امیر خان فرهادو نیمه اول بیاره بزرگترین اشتباه از نظر من. این نظر شماست و کاملا محترم!!!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا