هانیه

آواتار هانیه ایمانی
هانیه
توسط   هانیه ایمانی   ۴۲۵۴ روز قبل
سلام به هم باشگاهی های عزیز بچه ها من یه تازه واردم البته از بچه گی عشق اس اس بودم ولی تازه دوفصل کامل پیگیری میکنم. امیدوارم من وبپذیرید.راستی من دوتا سوال داشتم کی میتونه جواب بده؟!
آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۲۵۴ روز قبل
باسلام.حضور شما رو به جمع آبی دلا خوش آمد میگم وامیدوارم که با فعالیت موثر شما سایتی پر بار داشته باشیم.دوست گرامی سوال خودتون و مطرح بفرمایید مطمئن باشید دوستانتان در صوورت امکان به شون جواب میدن.البته با اطلاعات اندکی که من از دوستان دارم،مطمئنا بی جواب نخواهد ماند سوالات شما.
آواتار هانیه ایمانی
ممنون، 1__عدد 12بالای سایت استقلال نشان دهنده ی چیه؟! 2__چند بازیکن استقلال از لباس های جدید ناراضی اند ولی چون صاحب شرکت دوست اقای قلعه نوعی بهش نمیگن وبه دوستاش میگن واین شایعه هست که اقای قلعه نوعی مافیاست درسته؟ ایا حقیقت داره؟ 3_قای قلعه نوعی وچندتا از دستیاراش به جباری گفتن تا نیم فصل صبرکنن وقتی حاجی رفت برگرده یعنی انقد باهام دشمنن؟؟؟!
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۴۲۵۴ روز قبل

12 اگه اشتباه نکنم یار دوازدهمه

باقیش خیلی سخته....

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۴۲۵۴ روز قبل
نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی

اولا که هانیه خانم به جمع تمام استقلالی ما خوش آمدی و امیدواریم که از نظرات خوب شما استفاده کنیم.......

من با جواب HHH777 موافقم و در مورد سوال سومت:، خود حاجی هم بی میل از بازگشت جباری نیست! چون دستور داده که شکایت از جباری رو فعلا به حالت تعلیق در بیارن!!! و این چراغ سبز حاجی با مرام و زحمتکش مونه!!!

حالا یه لطفی میکنید؟! برای سلامتی حاجیمون که هم مریضه و هم برای موفقیت تیم خیلی زحمت میکشه،،،، صلوات بفرستین.....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آواتار هانیه ایمانی
ممنونم اقا میثم.. ولی این حرفها خیلی نظرم وراجب به اقای قلعه نوعی تغیر داده..!!
آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۲۵۳ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

اولا که هانیه خانم به جمع تمام استقلالی ما خوش آمدی و امیدواریم که از نظرات خوب شما استفاده کنیم.......

من با جواب HHH777 موافقم و در مورد سوال سومت:، خود حاجی هم بی میل از بازگشت جباری نیست! چون دستور داده که شکایت از جباری رو فعلا به حالت تعلیق در بیارن!!! و این چراغ سبز حاجی با مرام و زحمتکش مونه!!!

حالا یه لطفی میکنید؟! برای سلامتی حاجیمون که هم مریضه و هم برای موفقیت تیم خیلی زحمت میکشه،،،، صلوات بفرستین.....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ok
آواتار رضا محبی
نوشته شده توسط: هانیه ایمانی
جواب سوال1.منظور ما هواداران هستیم یار دوازدهم.2.امیرخان که عمرش تواستقلال گذشته حرفه و کارش فوتبال بوده وخواهد بود اگر هم این کار وکرده باشه کی بهتر از امیرخان که حق آب وگل داره.بهتره از آل اشپورت .3.این رو من و دیگر دوستان قادر به پاسخگویی نیستیم چون هنوز به تیم انقدر نزدیک نیستیم.واین نکته رو هم که بین حاج فتولون و داداشمون مجتبی استحکاکی بوده رو نمی شه منکر شد.شاید؟
آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۲۵۳ روز قبل
ممنون آقا رضا، اولی وفهمیدم دومی هرچقدرم حق اب وگل داشته باشن دلیلی برای اینکارنمیشه.. که پرسپولیسی ها بخاطرهمین چیزها برگردن بهمون بگن مربی شما مافیاست وماهم جوابی نداشته باشیم؟! تازه اگه آقای قلعه نوعی باعث رفتن حاجی بشه دیگه ازش حمایت نمیکنم....
آواتار رضا محبی
دوست گرامی لنگیا نمیتونن چنین چیزی بگن بدلیل اینکه تنها کسی که با امیر خان در رابط با این موضوع هم صدا بود مربی خودشون دایی بود که نه عاشق چشم ابروی امیر خان ماست نه چیز دیگه ای اونم سنگ خودشو به سینه میزنه که لنگ و ساپورت کنه.بعدشم قرار نیست امیرخان واسه حاجیمون بزنه که.راستی مجتبی عشقم ،ستون استقلال میخواد برگرده سپاهان گفته استقلال نباید بری که رضایت نامه نمیدم بهت.
آواتار امین حسینی
توسط   امین حسینی   ۴۲۵۳ روز قبل

3.امروز(جمعه)تو برنامه ورزش و مردم حاجی رو آورده بودن که اتفاقا همین سوال ازش پرسیده شد که حاجی جواب داد:"ما جباری رو دوست داریم ولی ترجیح میدیم این فصل با هم همکاری نداشته باشیم"و این یعنی اینکه فعلا از مجتبی خبری نیست

آواتار رضا محبی
نوشته شده توسط: امین حسینی

3.امروز(جمعه)تو برنامه ورزش و مردم حاجی رو آورده بودن که اتفاقا همین سوال ازش پرسیده شد که حاجی جواب داد:"ما جباری رو دوست داریم ولی ترجیح میدیم این فصل با هم همکاری نداشته باشیم"و این یعنی اینکه فعلا از مجتبی خبری نیست

این سیاست حاجیه.
آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۲۵۳ روز قبل
کاش لاوره رو بازی بده ببینیم بازیش چطوریه؟ بنظرمن واقعا میتونه جای جباری رو بگیره. راستی یه چیز میگم باورکنید حقیقته من هرموقع بازی پرسپولیس ونگاه کردم ماز اول تا اخر باخته بی چون وچرا نمونشم امروز؟!!!دربی رم نتونستم متاسفانه نگاه کنم. حالا تصمیم گرفتم مرتب از اول بشینیم بازی هاشون وببینیم برن دسته یک................
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۲۵۳ روز قبل
سلام هانیه جان به سایت بی سر و سامان اس اسیها خوش اومدی امیدوارم تو مثل بعضی تازه واردها نباشی و به قوانین سایت عمل کنی و احترام بذاری بازم خوش اومدی................
آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۲۵۲ روز قبل
سلام ممنونم بابت خوشامدگویی تون.......ببخشید من بی احترامی کردم؟ یا قانونی روزیرپاگزاشتم؟؟؟
آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۲۵۱ روز قبل

خوش اومدید . جواب شما رو اینجوری میدم . مگه قلعه نویی استقلال رو تا نیمه نهایی آسیا نبرده ؟ آیا اونجا هم مافیا بوده ؟ آیا اونجا هم داوری با استقلال و امیر بوده ؟ متاسفانه وقتی ی مربی نتیجه میگیره انواع برچسبها رو بهش میزنن شما توجه نکن و نظرت رو نسبت به امیرخان تغییر نده

آواتار حمید سلیمان باری
توسط   حمید سلیمان باری   ۴۲۵۱ روز قبل

خوش اومدین . جواب سؤال اول یار دوازدهم یا ما هوادارا هستیم . در مورد سؤال دوم فکر نکنم قلعه نوعی اهل مافیا بازی باشه. من هم با نظر شما موافقم لاوره میتونه جای جباری رو بگیره

آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۴۲۵۱ روز قبل

سلام ممنونم بابت خوشامدگویی تون.......ببخشید من بی احترامی کردم؟ یا قانونی روزیرپاگزاشتم؟؟؟

نه عزیزم فقط میخواستم بهت بگم اینجا هر کی ساز خودشو میزنه شما کار بدی نکردی

آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۲۵۱ روز قبل
خوب خداروشکر گفتم نیومده گند زدم.
آواتار هانیه ایمانی
توسط   هانیه ایمانی   ۴۲۵۰ روز قبل
ببینسد منظور منم این نبود که میگن در داوری یا فوتبالی کاری کردن میگن با اوردن دوست خودشون خواستن یه منفعتی به خودشون برسه در واقع به این طریق میگن ایشون مافیان امیدوارم منظورم و رسونده باشم.. درضمن هرچه قدرم این چیزها شایعه باشه، بازم با شنیدنش یک حس بدبینی درادم ایجاد میشه واین موضوع ارادی نیست ا
آواتار زاهد ناصری
توسط   زاهد ناصری   ۴۲۴۸ روز قبل

سلام هانیه جان خوش امدی به جمع ابیها

آواتار مجید مسلم آذر
توسط   مجید مسلم آذر   ۴۲۴۷ روز قبل

چون امیرخان و بعضی مربیا به دلالها بج نمیدن و خودش ی مدیریت بسیار قوی داره متاسفانه از روی حسادت بعضیا میخان خرابش کنن . شما فقط گوش کن ولی باور نکن