با غیرت ترین بازیکن استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » با غیرت ترین بازیکن استقلال محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 با غیرت ترین بازیکن استقلال توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۲۹۰ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۹۰ روز قبل خیلی سخته اما فکر کنم آرش باشه چون هیچ وقت واسه پول بازی نمی کنه و موقع قرار داد بستن حاجی رو اذیت نمیکنه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته منظور من این نیست که بقیه بازیکنان باغیرت نیستند چون اگه باغیرت نبودند زمانی که استقلال مشکلات مالی داشت نمیتونستند قهرمان بشند و از گروه مرگ به عنوان صدرنشین صعود کنن. واقعا هیچ تیمی مثل استقلال بازیکنان باغیرتی نداره. amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۲۹۰ روز قبل علی منصوریان واقعآ باغیرت بود.از امروزیام فکر کنم بازیکن خاصی رو نمیشه نام برد چون همشون با غیرت بازی میکنند.اگه بخوام شخص خاصی رو نام ببرم به نظر من اکبرپور.درسته به تیمهای دیگه هم رفت اما هرموقع تو استقلاله واقعآ جنگنده وغیرتی بازی میکنه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۲۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: amir ghadami آره موافقم سفیر سپاهان.اما الان بین بازیکنان آرش از همه با غیرت تره البته به نظر من. محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۸۹ روز قبل داداش امیدبانظرت موافقم باغیرت ترین بازیکن اس اس ارشه..................چون واسه ی پول بازی نمیکنه............... علیرضا حدادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا حدادی ۴۲۸۹ روز قبل همه ی ss با غیرتن از اعضا ی تیم استقلال تا طر فداران زهرا استقلالی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط زهرا استقلالی ۴۲۸۷ روز قبل استقلالیا همه با غیرتن. ولی بنظر من اولیشون علی آقا منصوریانه... ( همه دیدیم که ت. بازی تیمای ایران 2013 با ابران 1998 بخاطر عشقش به استقلال با لباس آبی اومد رو نیمکت نشست ) اینه غیرت. بعدشم خدایی آرشه که خداروشکر همه قبول داریم. البته داداش فرهاد که سالاره، وقتی میگه : " تو ایران فقط استقلال" دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه تاج سر همه مداد رنگیا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۸۷ روز قبل اگه بخوایم بی انصافی نکنیم اولیش خدا بیشمرز حجازی بعدشم گله گلها آقای آقاها فرهاد خان مجیدی آهای فرهاد مجیدی کسی شک داره یعنی ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۸۷ روز قبل اگه بخوایم بی انصافی نکنیم اولیش خدا بیشمرز حجازی بعدشم گله گلها آقای آقاها فرهاد خان مجیدی آهای فرهاد مجیدی کسی شک داره یعنی محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۲۵۲ روز قبل به نظر من آرش برهانی از همه با غیرت تره محمدرضا اسدی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا اسدی زاده ۴۲۵۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمدرضا اسدی زاده به نظر من آرش برهانی از همه با غیرت تره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۵۱ روز قبل من نمیتونم اسم شخص خاصی رو بیارم ولی آنچه که مسلمه اینکه بازیکنای استقلال متعصب تر از بازیکنای پولکی پرسپولیس هستند عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۲۵۱ روز قبل این سوال رو باید نظر سنجی می گذاشتی سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۲۵۰ روز قبل ارش برهانی SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۲۵۰ روز قبل آرش برهانی - فرهاد مجیدی. SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۲۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: amir ghadami علی منصوریان واقعآ باغیرت بود.از امروزیام فکر کنم بازیکن خاصی رو نمیشه نام برد چون همشون با غیرت بازی میکنند.اگه بخوام شخص خاصی رو نام ببرم به نظر من اکبرپور.درسته به تیمهای دیگه هم رفت اما هرموقع تو استقلاله واقعآ جنگنده وغیرتی بازی میکنه تو خواب ایشالا . سیده زهرا ضیایی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط سیده زهرا ضیایی ۴۲۴۹ روز قبل فرهادمجیدی اندرانیک تیموریان وارش برهانی باغیرتا رفتن ناصر ازهمه باغیرت تره ای کاش بود تادرکنار هم قهرمانی راجشن بگیریم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۲۴۷ روز قبل به نظرمن بازیکنان قدیم همه باتعصب وباغیرت بودند امثال مرحوم ناصر خان روشن زرینچه پاشازاده وعلی منصوریان شناسنامه باشگاهند الان هم آقا فرهاد آرش سیاوش وحتی عنایتی وجباری که در استقلال نیستند باتعصب وغیرتند به امید سربلندی استقلال وامیرخان در آسیا وجهان عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۲۴۶ روز قبل همه پژمان کوکا و داش حنیف یادشون رفته ها این دو تا چند ساله دارن واسه اس اس بازی می کنن فرهاد شاهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد شاهی ۴۲۴۶ روز قبل فرهاد - آرش - آندو هانیه ایمانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط هانیه ایمانی ۴۲۴۵ روز قبل فقط آرررررررررررررررررررررررررررررررررررش برهانی واقعا اا باغیرته. امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۲۴۵ روز قبل ارش و اندو محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۲۴۵ روز قبل آرش و فرهاد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا