راه قهرمانی تو اسیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » راه قهرمانی تو اسیا صادق موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 راه قهرمانی تو اسیا توسط صادق موسوی ۴۲۵۲ روز قبل با سلام من یکی از هواداران جدی و غیرتی استقلال هستم به نظر من اگر می خواهیم تو اسیا قهرمان شویم چند شرط را باید انجام داد 1-طوری مقابل سئول بازی کنیم که انگار اگر بازی را ببازیم باشگاه استقلال تعطیل خواهد شسد (انقدر جدی) 2-کادر فنی و مدیریت و بازیکنان بدور از حواشی یک دل یک صدا باشند 3-غیرتی بازی کردن اگر شرایط بالا جور باشد با کمک خدای ربانی قهرمان اسیا می شویم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۵۲ روز قبل آقای محمدصادق، به جمع استقلالی ما خوش آمدی... در ضمن شما مطمئن باش که بچه ها ، فراتر از اینی که شما نوشتی، ظاهر خواهند شد!!! چون، تا اینجا هم، همینطوری اومدن جلو!!! وگرنه با وجود شرایط بد تیم، مخصوصا مالی، کدوم تیم میتونه تا اینجای کار بیاد؟؟؟!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۵۱ روز قبل نظر شما کاملا درسته . اگر استقلال آرامش داشته باشه راحتتر میتونه نتیجه بگیره . در خارج از خونه فشار تماشاگرا نیست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا