نظرتون راجع به حرکت زیبای آندو قبل از گل زنی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » نظرتون راجع به حرکت زیبای آندو قبل از گل زنی مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون راجع به حرکت زیبای آندو قبل از گل زنی توسط مرضیه غلامی ۴۲۵۲ روز قبل برداشتن سنجاقک از روی زمین چمن و بردن به بیرون از زمین و شکار شدن این لحظه زیبا توسط عکاسان ( جای دیگه گفتن پروانه ) که گفتن این گل نتیجه این حس زیبا و لطیف آن 2 ست امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۲ روز قبل واقعا زیبا بود حرکتش. انصافا هر چی بگیم کم گفتیم. فرهنگ استقلالی و مرام استقلالیو به رخ همه کشید. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۵۲ روز قبل من بازی و متاسفانه ندیدم! ولی از پست مرضیه خانم، یه چیزایی برداشت کردم! و باید عرض کنم که این تصاویر از چشم AFC و رسانه های دنیا دور نمیمونه، چه برسه به چشم خدا .....! واقعا بعنوان یک ایرانی و البته استقلالی، افتخار میکنم...... عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۲۵۲ روز قبل غیرت استقلالی این... رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: عارف یوسفی من که ندیدم وانقدر خوب بوده که دیده شده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۵۱ روز قبل منم ندیدم ولی این نشون دهنده روح پاک یک انسان می تونه باشه حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۲۵۱ روز قبل نشان دهنده غیرت و عطوفت استقلالی بودن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۵۱ روز قبل اگه به سایت استقلال یا صفحه نخست کانون هم سربزنید می تونید عکسهایی که گرفته شده رو ببینین ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۱ روز قبل مرضیه جون ممنون واسه این تاپیکت که به این موضوع اشاره کردی......این حرکت فقط از یه بازیکن استقلالی سر میزد وبس..... SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۲۵۰ روز قبل نظرم راجع بهش خیلی فرق کرد .آدم لوتی و با عطوفت مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۲۴۹ روز قبل قبل ازاون گل زیبا داداش تیموریان اون سنجاقک رارو چمن ها نجات دادراستش برای اون سنجاقک داداش ما یه استقلالی تمام عیار یه استقلالی بادلی مثل دریا که به جای اب دران محبت ومهر جاریست یه فرشته الهی بود یایه الهه نجات بدجوری تحت تعسیرش قرارگرفتم براش ارزوموفقیت میکنم درهرجای که باشه یا هرتیمی............. همیشه تودل استقلالی ها هستی داداش استقلالی ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا