بهبود وضعیت اینجا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بهبود وضعیت اینجا امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 بهبود وضعیت اینجا توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۶ روز قبل از تمامی دوستان عزیز تقاضا دارم هر چه سریعتر با این شماره ها تماس بگیرن و تقاضای بهبود وضعیت اینجا رو داشته باشن. این 2 شماره ، شماره های کانون هواداران استقلال هست که ساختمانش واقع در تهران - سعادت آباد - پل مدیریت - خیابان علامه جنوبی - خیابان 38 غربی- پلاک 68 هست. 88692155 - 88690152 البته این هم شماره نمابر کانون هواداران استقلال هست. 88683178 فقط هر کسی زنگ زد اینجا بگه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۶ روز قبل خودم به گزینه بله رای دادم.ولی به نظرم همگی برای اتحاد ساعت 10 تا 11 صبح شنبه زنگ بزنیم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۶ روز قبل منم موافقم و حتما زنگ میزنم امیدوارم بقیه هم این همکاری رو با شما بکنند امیر خان میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی من هم شماره هاشو ذخیره کردم. حتما تماس میگیرم!!! البته همهگی تماس میگیریم!!!!!!!! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۵۴ روز قبل شماره ها رو برداشتم حتماً شنبه تماس میگیرم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی دوستان عزیز استقلالی من روز شنبه در ساعت مقرر با هردو شماره تماس گرفتم! شماره ی 88692155: اپراتور مخابرات گفت که این شناره وجود ندارد!!!؟ شماره ی 88690152: با این شماره هم چند بار، البته در زمانهای مختلف تماس گرفتم، ولی متاسفانه، دریغ از یک جواب! حتی کوتاه!!! بهرحال من تا آخرش هستم... البته اگر لیاقت کمک به دوستانم را داشته باشم...! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی دوستان عزیز استقلالی من روز شنبه در ساعت مقرر با هردو شماره تماس گرفتم! شماره ی 88692155: اپراتور مخابرات گفت که این شناره وجود ندارد!!!؟ شماره ی 88690152: با این شماره هم چند بار، البته در زمانهای مختلف تماس گرفتم، ولی متاسفانه، دریغ از یک جواب! حتی کوتاه!!! بهرحال من تا آخرش هستم... البته اگر لیاقت کمک به دوستانم را داشته باشم...! دقیقاً ، من امروز هم تماس گرفتم ولی تا الآن که نتیجه نداده ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۰ روز قبل من واقعیتش ساعت 11:30 زنگ زدم و همونطور که بچه ها گفتند.........به نظر من این یه پیگیری اساسی میخواد و باید حضورن خدمت آقایون رسید!!!!!!!!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۰ روز قبل منم مثل شما به نتیجه ای نرسیدم. از دوستان کیا مایلند با هم بریم کانون هواداران و به قول ساحره جان حضورا خدمت آقایون برسیم؟ ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۰ روز قبل من خودم هستم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۴۹ روز قبل من وقتشو ندارم نه اینکه بخوام جو سازی کنم ولی شرمنده نمی تونم همین که می تونم تو وقت اداری بیام سایت هنر کردم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی من وقتشو ندارم نه اینکه بخوام جو سازی کنم ولی شرمنده نمی تونم همین که می تونم تو وقت اداری بیام سایت هنر کردم مرضیه جان منظورت و از جو سازی نفهمیدم میشه توضیح بدی مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=m.marzieh] من وقتشو ندارم نه اینکه بخوام جو سازی کنم ولی شرمنده نمی تونم همین که می تونم تو وقت اداری بیام سایت هنر کردم مرضیه جان منظورت و از جو سازی نفهمیدم میشه توضیح بدی منظور بدی نداشتم عزیزم فقط بخاطراینکه نوشتم وقت ندارم گفتم دوستان فکر نکنن دارم بزرگ نمایی میکنم همین اگر بد نوشتم از همه دوستان عذر می خوام رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۲۴۸ روز قبل منم نتونستم..............:( مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۴۷ روز قبل جواب نمیدن . نکنه محل کانون تغییر کرده ؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا