تصویر آواتار تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تصویر آواتار امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 تصویر آواتار توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۹ روز قبل با سلام راستش یه درخواست از همه کاربران اینجا داشتم. درخواستم اینه که تصویر آواتار خودتونو به تصویر آواتاری که من عوض کردم تغییر بدین. همونطور که میبینید لوگوی استقلال هست ولی با 3 ستاره. نمیدونم چقدر به این جمله اعتقاد دارین که به هر چیزی میخوای برسی باید بهش فکر کنی ولی وقتی همه ما تصویر آواتارمون رو این تصویر کنیم یه بار ذهنی در ما بوجود میاد که ما میتونیم ستاره سوم رو کسب کنیم. پس از همتون میخوام این کار رو انجام بدین. اینم لینک عکس : http://upload.tehran98.com/upme/uploads/35da83906aa138f41.png سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۲۵۸ روز قبل مرسی بخاطر پیشنهاد قشنگتون امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۸ روز قبل خواهش میکنم. من هم از شما و HHH777 عزیز تشکر میکنم بابت استقبالی که کردین سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۲۵۸ روز قبل منم باشماهستم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۵۸ روز قبل نوشته شده توسط: سمیه اخویان به احترام هم تیمی های عزیزم... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۸ روز قبل از همه دوستانی که استقبال کردن و آواتار خود رو تغییر دادن ممنونم. ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۲۵۸ روز قبل ممنون آتنا میری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آتنا میری ۴۲۵۷ روز قبل ممنون از پیشنهادتون خیلی قشنگ بود رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۲۵۴ روز قبل با تشکر از پیشنهادتون، من ترجیح میدم هر آواتاری که خودم دوس دارم بذارم :) امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۴ روز قبل منم کسیو مجبور نکردم.فقط یه پیشنهاد بود. کسی دنبالت نکرده که هانیه ایمانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط هانیه ایمانی ۴۲۵۴ روز قبل ممنون از پیشنهاد خوبتون... واقعا مونده بودم چی بزارک رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۲۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی منم کسیو مجبور نکردم.فقط یه پیشنهاد بود. کسی دنبالت نکرده که دوست عزیز، دعوا نداریم که...منم نظرمو گفتم... :| رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: رحیمه اسدی [quote=Different]منم کسیو مجبور نکردم.فقط یه پیشنهاد بود. کسی دنبالت نکرده که دوست عزیز، دعوا نداریم که...منم نظرمو گفتم... :|دوستان صلوات بفرستین سید حامد حداد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حداد ۴۲۵۴ روز قبل به امید گرفتن ستاره رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۲۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی [quote=rahasa][quote=Different]منم کسیو مجبور نکردم.فقط یه پیشنهاد بود. کسی دنبالت نکرده که دوست عزیز، دعوا نداریم که...منم نظرمو گفتم... :|دوستان صلوات بفرستین[/quote اللهم صل علی محمد وآل محمد SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۲۵۳ روز قبل امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۲۵۳ روز قبل Differentجون ممنون از پیشنهادت.من بیشتره روزا به فکر ستاره ی سوم هستم ولی از اونجایی که من کاربران رو از آواتارشون تشخیص میدم این طوری یه کم کارم سخت میشه بازم مرسی از پیشنهادت SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۲۵۲ روز قبل SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۲۵۲ روز قبل امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۲ روز قبل باز هم از همه دوستان تشکر میکنم. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۵۱ روز قبل مختلف عزیز شما برو فکر مشتری جمع کردن برای سایت خودت باش امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر مختلف عزیز شما برو فکر مشتری جمع کردن برای سایت خودت باش شما هم برو با پست خالی ستاره هاتو زیاد کن. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۲۵۱ روز قبل باشه پس هرکی کار خودشو بکنه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۵۰ روز قبل بحث های اون پست به اینجا هم کشیده شده خواهشاً تمومش کنین همه مختارن پیشنهاد بدن دوستان دوست داشته باشن عمل می کنن وگرنه خیلی محترمانه کنار میکشن امیر حسین جان اعصابت ضعیف شده اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی بحث های اون پست به اینجا هم کشیده شده خواهشاً تمومش کنین همه مختارن پیشنهاد بدن دوستان دوست داشته باشن عمل می کنن وگرنه خیلی محترمانه کنار میکشن امیر حسین جان اعصابت ضعیف شده اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون مرضیه جون که به فکرمی. آره.جدیدا اصلا اعصاب ندارم.با یه جرقه کوچیک سریع آتیش میگیرم. بازم ممنون که به فکرمی. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۲۵۰ روز قبل 1360 استقلالی نیست اون اومده تا بینمون دعوا بندازه اون ی خیانت کاره که چشم دیدن موفقیت سایت و تیم و نداره واقعا متاسفم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی 1360 استقلالی نیست اون اومده تا بینمون دعوا بندازه اون ی خیانت کاره که چشم دیدن موفقیت سایت و تیم و نداره واقعا متاسفم. من که میگم همون سفیر سپاهانه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۰ روز قبل امیر حسین خان شما بااینا درگیر نباش اطلاعاتتو مثل همیشه تو سایت بذار شاید بقیه یاد بگیرن......... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۲۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=m.marzieh] بحث های اون پست به اینجا هم کشیده شده خواهشاً تمومش کنین همه مختارن پیشنهاد بدن دوستان دوست داشته باشن عمل می کنن وگرنه خیلی محترمانه کنار میکشن امیر حسین جان اعصابت ضعیف شده اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون مرضیه جون که به فکرمی. آره.جدیدا اصلا اعصاب ندارم.با یه جرقه کوچیک سریع آتیش میگیرم. بازم ممنون که به فکرمی. خوب دوست من آتش نشانی رو واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه خارج از شوخی به عنوان خواهر بزرگتر (اگه قبول داشته باشی ) صبر و تحمل چیز خوبیه حتما بکارت میاد امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۲۴۹ روز قبل شما لطف دارید به من امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۲۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی 1360 استقلالی نیست اون اومده تا بینمون دعوا بندازه اون ی خیانت کاره که چشم دیدن موفقیت سایت و تیم و نداره واقعا متاسفم. محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۲۴۵ روز قبل وای باریک الله داش دیفرنت چه کار جالبی.....اشمت فقط سخته!!!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا