محمدمهدی نظری تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » محمدمهدی نظری محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 محمدمهدی نظری توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۷ روز قبل توی بازی با الریان من که واقعا جای خالی نظری رو احساس کردم به خدا هم پا به توپ هم سرعتش خوبه فقط کمی توی ضربات آخر عجله میکنه که اونم از استرس زیاده اگه اعتماد به نفسش بالا بره میتونه توی بازیهای بعدی کمک زیادی بهمون بکنه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۸۷ روز قبل نظری یه بازیکن زحمت کشیه ولی متاسفانه مشکل اصلی سایر بازیکنام زدن ضربات آخره که اصلا تو زدنش دقت نمیکنن...من جای خالی کاپیتان فرهادو کاملا حس کردم نه نظریو واقعا جاش خیییلی خالی بود و مطمئنم اگه بود میبردیم...نظریم اگه بود عملکردش مث بعضیای دیگه فقط استفاده نکردن از توپ ها بود... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۷ روز قبل منم دقیقا احساس زهرا رو داشتم اگه کاپیتان بود شاید خیلی چیزا فرق میکرد حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۸۶ روز قبل اگه کاپیتان بود ک اونا ترس داشتن و بازیکنا انگیزه داشتن.کلا وضعیت فرق داشت. اما الان کاپیتان نیست.باید از نبودنش حرف بزنیم. امیر خان اگه به نظری میدون بده و جدی روش کار کنه کمتر از کاپیتان نمیشه یا حداقل موتور گلزنیش روشن میشه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۶ روز قبل دوستان حرف شما متین ولی نظری واسه این بازی مصدوم بود و اصلا به قطر نرفته بود. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۵ روز قبل به نظر من هم بازیکن خیلی خوبیه و همه ی تلاششو میکنه تا برا استقلال گل بزنه ... shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR به نظر من هم بازیکن خیلی خوبیه و همه ی تلاششو میکنه تا برا استقلال گل بزنه ... اره واقعا موافقم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا