استقلال92 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » استقلال92 محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 استقلال92 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۱ روز قبل امسال برای ما هم سال خوبی بود هم بد اولش اینکه قهرمان شدیم عالی بود ولی صعود نکردن به فینال شوک بزرگی بود از همه ی اینا بدتر خداحافظی محبوبترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران(مجیدی)واقعا زجرآور بود ولی انصافا تهرانی ها و کرجیها استادیوم رو پر کنید تا حداقل امسال رو با برد تموم کنید به قرآن600 کیلومتر با تهرآن فاصله دارم به امید قهرمانی مجدد اس اس و صعود از گروه آسیایی سال نو مبارک جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۱ روز قبل امسال برای ما هم سال خوبی بود هم بد اولش اینکه قهرمان شدیم عالی بود ولی صعود نکردن به فینال شوک بزرگی بود از همه ی اینا بدتر خداحافظی محبوبترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران(مجیدی)واقعا زجرآور بود ولی انصافا تهرانی ها و کرجیها استادیوم رو پر کنید تا حداقل امسال رو با برد تموم کنید به قرآن600 کیلومتر با تهرآن فاصله دارم به امید قهرمانی مجدد اس اس و صعود از گروه آسیایی سال نو مبارک [/quote]باهات موافقم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۸۰ روز قبل امسال برای ما هم سال خوبی بود هم بد اولش اینکه قهرمان شدیم عالی بود ولی صعود نکردن به فینال شوک بزرگی بود از همه ی اینا بدتر خداحافظی محبوبترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران(مجیدی)واقعا زجرآور بود ولی انصافا تهرانی ها و کرجیها استادیوم رو پر کنید تا حداقل امسال رو با برد تموم کنید به قرآن600 کیلومتر با تهرآن فاصله دارم به امید قهرمانی مجدد اس اس و صعود از گروه آسیایی سال نو مبارک پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا