سوالای نوروزی از بازیکنا!!!

آواتار fariba nikzad
سوالای نوروزی از بازیکنا!!!
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۲ روز قبل
این5 تاسوال رو به ترتیب تمام بازیکنامون جواب دادن:1_درسال اسب منتظر چه اتفاقی هستید؟....2_خوش تیپ ترین وبدتیپ ترین بازیکن استقلال؟....3_بی مزه وبامزه ترین بازیکن؟....4_اگر یک بازیکن رابخواهید به جای سبزه سیزده بدر گره بزنید او چه کسی خواهدبود؟.....5_دروغ سیزده؟................حالاجواب بازیکنا......سیدمهدی رحمتی:1_روزهای خوب با اتفاقات خوب...2_خوش تیپ ترین وبدتیپ ترین خودحنیفه...3_بی مزه مجیدغلام نژادوبامزه هاشم...4_حنیف چون خیلی حرف میزنه باید درستش کنم...5_حنیف خوشگل ترین بازیکن ایران است******آرش برهانی:1_یه سواری خوب از روزگار چون فعلا این روزگاره که سوارماشده...2_خوشتیپ ترین مهردادحسینی وبدتیپ ترین نداریم چون همه ی استقلالیا خوشتیپن...3_بی مزه سیاوش اکبرپوروبامزه هم خود آقاسیاوش...4_مهدی رحمتی روگره میزنم چون گره خورش خوبه!...5_حضوراحتمالی تیم پرسپولیس درآسیا!******آندرانیک تیموریان:1_درخشش در جام جهانی و قهرمانی با استقلال در لیگ...2_خوشتیپ ترین واحدی نیکبخت وبدتیپ ترین هم کل تیم...3_بی مزه ترین حنیف عمران زاده وبامزه ترین هم رو دست هاشم نداریم!...4_هشم بیگ زاده تا اینجوری حداقل از سادگی در بیاد...5_آندولژیونر شد******ایمان مبعلی:1_اول دوست دارم یه اسب خوب سوارشم(میخندد) بعد منتظرآرامش وصبوری هستم که اسب میتونه به من منتقل کنه...2_خوش تیپ وبدتیپ یعنی حنیف...3_بی مزه و با مزه یعنی حنیف...4_حنیف چون قدش بلنده راحت گره میخوره...5_حنیف دندان های جلویش را درست کرد******خسروحیدری:1_صعوداز گروهمان در جام جهانی باتیم ملی...2_خوش تیپ ترین آقافرهاد وبدتیپ هم نداریم...3_بی مزه نداریم وبامزه هم حنیف...4_هاشم بیگ زاده اصولا گره خورش خوبه...5_حنیف بچه تهران شد*****سیدحسین حسینی:1_امیدوارم بتونم درسال جدید ازدواج کنم...2_خوشتیپ ترین خودم وبدتیپ ترین مهدی نظری...3_بی مزه وبامزه یعنی حنیف...4_مهدی نظری چون فکرمیکنه بچه تهرانه...5_بعدازعید یه خودروی بوگاتی معامله میکنم******مهدی نظری:1_انشالله قهرمانی استقلال هم در ایران وهم درآسیا...2_خوشتیپ ترین خودم وبدتیپ هم حسین حسینی...3_بی مزه حسین حسینی وبامزه حنیف...4_سیاوش چون همشهری ام است...5_نظری آقای گل میشود******حنیف عمران زاده:1_یه اسب گیر بیارم که چهارنعل بزنم به چاک!...2_خوش تیپ ترین علی نیکی وبدتیپ ترین هم امیرحسین صادقی...3_بی مزه ترین مهدی رحمتی وبامزه ترین هاشم...4_ساوش اکبرپور ازبس که همه رو گره میزنه...5_استقلال پولدارشد******هاشم بیگ زاده:1_منتظرکلی اتفاق خوب ازجمله درخشش باتیم ملی و قهرمانی با استقلال...2_خوشتیپ ترین خودم وبدتیپ ترین خسروحیدری...3_بی مزه محمدقاضی وبامزه آندو...4_حنیف عمران زاده شاید اینطوری شفا پیدا کرد...5_هاشم بعدازجامجهانی به اروپامیرود*****سیاوش اکبرپور:1_انشالله قهرمانی استقلال درلیگ...2_خوشتیپ ترین آرش برهانی وبدتیپ هم نداریم چون همه خوبند...3_بی مزه خودم وبامزه حنیف...4_برهانی,به خاطرصمیمیت زیاد دوست دارم گره اش بزنم...5_اکبرپورازاستقلال رفت*****محمد قاضی:1_درسال اسب به دنبال بز میگردم چون سال بعداسب بزه...2_خوشتیپ ترین علی نیکبخت وبدتیپ ترین همحنیف...3_بامزه حنیف وبی مزه مجیدغلام نژاد...4_امیرحسین چون دلایلم شخصی است...5_طلب قاضی از پرسپولیس وصول شد******پژمان نوری:1_موفقیت تیم ملی وبعدقهرمانی باتیم استقلال...2_خوشتیپ ترین نیکبخت وبدتیپ هم اولادی...3_بی مزه نداریم وبامزه هم حنيف....4_اولادی چون دیگه پشتک نمیزنه...5_نوری برای استقلال گل زد*****احمدجمشیدیان:1_انشالله قهرمانی آسیا با استقلال...2_خوشتیپ ترین نیکبخت و بدتیپ هم نداریم...3_بی مزه باصفا وبامزه حنیف....4_حنیف چون خیلی بچه هارو اذیت میکنه...5_جمشیدشان به مستطیل سبز بازگشت****مجیدغلام نژاد:1_قهرمانی استقلال در لیگ برتر...2_خوش تیپ همه وبدتیپ ایمان باصفا...3_بی مزه آندو وبامزه هم حنیف...4_آندوروگره میزنم چون موهاش بلنده...5_غلام نژاد تابه حال دروغ نگفته.******مهرداداولادی:1_منتظرلگدهای اسب!جدا از شوخی منتظر یورش به سمت قهرمانی...2_خوشتیپ ترین حنیف وبد تیپ هم باز خودشه...3_بامزه خسرو وبامزه مجیدغلام نژاد...4_هاشم چون اصولاخوب گره میخوره....5_اولادی دوباره به لیگ امارات برگشت******نیکبخت واحدی:1_سلامتی و موفقیت همه ی مردم ایران وقهرمانی استقلال...2_همه خوشتیپن وبدتیپ هم نداریم....3_بی مزه وبامزه حنیف...4_همه ی آنهایی که باعث شدندچندین سال ازفوتبال عقب بیوفتم....5_ایران قهرمان جام جهانی میشود
آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۲ روز قبل
واسه مربیا رو ایشالله یه روز دیگه!!!امیدوارم خوشتون اومده باشه!!!اگه اشتباهی توش بود شرمنده چون وقت نکردم دوباره از رو بخونم و تصحیحش کنم!!!
آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۸۲ روز قبل

خوب بود و با مزه. مرسی از زحمتی که کشیدی......

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۸۱ روز قبل

خوب بود . مرسی حالا اینا رو خود بازیکنا گفتن؟

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۸۱ روز قبل
ممنون.خوشمان آمد
آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۸۱ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

خیــــــــــــــلی ممنون عااااااااااااالی بود....

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۱ روز قبل
نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی

خوب بود . مرسی حالا اینا رو خود بازیکنا گفتن؟

آره دیگه!تو روزنامه نوشته بود تازشم یهDVD ازپشت صحنه ی مصاحبشونم هست که خییلی باحاله!!!
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۸۱ روز قبل

دمت گرم

آواتار shahrzad khoshkhoo
توسط   shahrzad khoshkhoo   ۳۸۸۱ روز قبل
خیلی باحال بود مرررررسی
آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۸۱ روز قبل

مرسی خیلی خوب بود

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۰ روز قبل

خیلی  قشنگ بود . لطف کردی.