بیانیه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بیانیه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 بیانیه توسط افسانه طرقیان ۳۸۱۹ روز قبل علی فتحاللهزاده با صدور بیانیهای در سایت باشگاه استقلال از زحمات مجموعه خود تشکر کرد. وی در این بیانیه نوشت:با سپاس و تشکر، از تلاش مجدانه و بیریای همکارانم در هیاتمدیره و معاونین و مشاورین و بازیکنان، در سالهای اخیر برای استقلال بزرگ و ماندگار، روزهای قرین موفقیت را آرزو کرده برای سرمربی محترم و کادرفنی پرافتخارترین تیم ایران پیروزیهای بیشتر و نیل به درجات بالاتر را مسئلت نموده، نوید برتریهای افزونتری را به همه استقلالیها که تیم خود را هیچگاه تنها نخواهند گذاشت میدهم. فتحاللهزاده یادآور شد: مثل همیشه به عنوان یک استقلالی سرسخت، مانند همه هواداران حامی و پشتیبان استقلال خواهم بود. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۱۹ روز قبل من که به شخصه خیلی دلم واسش تنگ میشه همیشه خوشحالمون میکرد با خریداش و خبراش میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۱۹ روز قبل همیشه بنظر من بهترین مدیرعامل تاریخ فوتبال ایران بوده و هست.... شاید این برهه زمانی که درکنار ما و استقلال کبیر نیست، فرصتی باشه برای استراحت و تجدید قوا که کمی هم از بیماریش کاسته بشه و ان شاء الله خیلی زود به جمع باصفای استقلالیا برگرده...... بامید بازگشت مجدد حاج علی فتح الله زاده لبته برای تیم مدیریتی جدید هم آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که بتونن کم وکاستی های تیم محبوبمون رو جبران کنن و باعث خوشحالی هوادارا بشن.... مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۸۱۷ روز قبل واقعا دلمون واسه بمب ترکوندناش تنگ میشه . ولی خداییش این فصل ضربات جبران ناپذیری به استقلال وارد کر د ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان من که به شخصه خیلی دلم واسش تنگ میشه همیشه خوشحالمون میکرد با خریداش و خبراش علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=afsaneh ss]من که به شخصه خیلی دلم واسش تنگ میشه همیشه خوشحالمون میکرد با خریداش و خبراش کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۰۷ روز قبل واسه استقلال زحمتای زیادی کشید دمش گرم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی واسه استقلال زحمتای زیادی کشید دمش گرم شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۰۲ روز قبل امیدوارم هر جا که هست سلامت باشه و لباش خندون همونطور که خنده رو روی لبای ما اورد zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری امیدوارم هر جا که هست سلامت باشه و لباش خندون همونطور که خنده رو روی لبای ما اورد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا