بد ترین خبر ممکن! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » بد ترین خبر ممکن! کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 بد ترین خبر ممکن! توسط کاووس رشیدی ۳۷۹۸ روز قبل حنیف عمرانزاده در خصوص پیشنهاد تراکتورسازی گفت:مسئولان باشگاه تراکتورسازی در این چند روز چند بار با من تماس گرفتند و خواهان جذب من شدند، شب گذشته هم به صورت حضوری با آقای آذرنیا و یکی دیگر از مسئولان این باشگاه صحبت کردم و اتفاقا تمام شرایط من را پذیرفتند ولی به آنها گفتم به احترام استقلال تا روز سه شنبه به من فرصت بدهند. به گزارش فارس، وی در خصوص مذاکرات خود با باشگاه تبریزی گفت: انصافا هر شرطی داشتم تراکتوریها پذیرفتند و مذاکراتمان در فضایی کاملا حرفهای انجام شد. جا دارد از مسئولان این تیم تبریزی هم تشکر کنم که اینقدر به من اطمینان دارند ولی من فکر میکنم همیشه شرایط در استقلال اینگونه است که آنهایی که میخواهند به استقلال بیایند خاطرشان عزیزتر است! مدافع تیم استقلال در ادامه تاکید کرد: من صحبتهایم را با تیم تبریزی انجام دادهام و تا روز سه شنبه مذاکراتم را نهایی میکنم. اجازه بدهید تا روز سه شنبه همه چیز مشخص میشود آن وقت صحبتهایم را مفصل انجام خواهم داد. http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1117759&title=%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87:_%D8%A8%D8%A7_%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%8A_%D8%A8%D9%87_%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82_%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D8%AF%D9%85 مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۹۸ روز قبل خدا کنه ماجرای حسابهای مسدود استقلال وضعیت این تیم رو بحرانی نکنه . حنیف هم بخواد بره دیگه چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۹۸ روز قبل واقعا باید بحال این وزارت خانه و تربیت بدنی گریست که اینقدر بی در و پیکره!!! یه موقعهایی آدم یقین پیدا میکنه که میخوان ریشه استقلال و از بیخ بزنن!!! افسوس...... افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۹۷ روز قبل واسه بدست آوردن بازیکنای نامناسبی مثل محمد نوری بازیکنای خوبمونو از دست میدیم یعنی این درسته ؟آدم اول با بازیکنای خوب تیمش به توافق میرسه بعد میره سراغ بازیکنای خارج از تیم ولی ما اول با بازیکنای بیرونی به توافق میرسیم وبعد بازیکنای خوب خودمونو از دست میدیم خسته شدم از این فوتبال zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان واسه بدست آوردن بازیکنای نامناسبی مثل محمد نوری بازیکنای خوبمونو از دست میدیم یعنی این درسته ؟آدم اول با بازیکنای خوب تیمش به توافق میرسه بعد میره سراغ بازیکنای خارج از تیم ولی ما اول با بازیکنای بیرونی به توافق میرسیم وبعد بازیکنای خوب خودمونو از دست میدیم خسته شدم از این فوتبال fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان واسه بدست آوردن بازیکنای نامناسبی مثل محمد نوری بازیکنای خوبمونو از دست میدیم یعنی این درسته ؟آدم اول با بازیکنای خوب تیمش به توافق میرسه بعد میره سراغ بازیکنای خارج از تیم ولی ما اول با بازیکنای بیرونی به توافق میرسیم وبعد بازیکنای خوب خودمونو از دست میدیم خسته شدم از این فوتبال zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان خدارو شکر حنیف تمدید کرد fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 خدارو شکر حنیف تمدید کرد [/quote]واقعاخداروشکر!!!همین الان عکسشوتواینستاش دیدم کلی ذوق کردم!!!!! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۹۶ روز قبل خدا رو شکر حنیف هم موندنی شد. shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۷۹۴ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 خدارو شکر حنیف تمدید کرد shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۹۴ روز قبل مرضیه باب غاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه باب غاری ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 خدارو شکر حنیف تمدید کرد عشق است حنیف استقلالی .حنیف باغیرت shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۷۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه باب غاری عشق است حنیف استقلالی .حنیف باغیرت پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا