میخوای شاد باشی بیا تو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » میخوای شاد باشی بیا تو سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۳۰ روز قبل مورد داشتیم امریکاییه به طرف گفته سفره هفت سینو توضیح بدهطرف گفته:....It should start with (s) like Apple.^_^ *_0 shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۰ روز قبل ﻧﻘﺶ ﺳﺮﻧﺸﯿﻦ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺩﺭﺍﯾﺮﺍﻥ:1-عوض کردن آهنگ 2-همخونی با آهنگ3-رقص هماهنگ باراننده4-گذاشتن قند در دهان راننده5-ﮐﺸﯿﺪﻥِ ﺑﻘﯿﮥ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺷﺘﻦ ﺁﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺩﯾﺪﻥ ﭘﻠﯿﺲ!6-ﻧﮕﻬﺪﺍﺷﺘﻦ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺩﺳﺘﺶ ﺑﻨﺪﻩ!7-ﺩﺍﺩﻥ ﺷﻤﺎﺭﻩ به ﺳﺮﻧﺸﯿﻨﺎﻥ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺑﻐﻠﯽ!8-ﺗﻣﺮﮐﺰ ﺭﻭﯼ ﺧﯿﺎﺑﻮﻧﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺑﺎﮔﻮﺷﯽ ﺣﺮﻑﻣﯿﺰﻧﻪ!9-ﺗﯿﮑﻪ ﺍﻧﺪﺍختن به ﻋﺎبرﯾﻦ ﭘﯿﺎﺩه!10-ﺟﯿﻎ ﺯﺩﻥ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻋﺒﻮﺭ ﺍﺯ ﺗﻮﻧﻠﻬﺎ!11-ﻓﺤﺶ ﺩﺍﺩ به ﺑﻘﯿﻪ بخاﻃﺮ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺑﺪﺷﻮﻥ!12-ﺗﺸﻮﯾﻖ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﻻﯾﯽ ﮐﺸﯿﺪﻥ!13-ﻓﺤﺶ ﻭﻧﻔﺮﯾﻦ به ﻣﺴﺌﻮﻝ ﺳﺎﺧﺖ ﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺍﺯﻫﺎ!13-ﭼﺸﻢ ﻏﺮﻩ به ﺳﺮﻧﺸﯿﻨﻬﺎﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺍﻩ ﻧﻤﯿﺪﻥ!14-ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻗﻮﺕ ﻗﻠﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍ!15-ﺯﻧﺪﻩ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺩﺭﺗﺼﺎﺩﻓﺎﺕ ﺷﺪﯾد. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۰ روز قبل براش فقط یه هوس بودم............ایرانسلو میگم.یه چند وقته شارژ ﻧﺪﺍﺭﻡ دیگه بهم پیام نمیده!!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۰ روز قبل اااااا بچه ها اقا ناظم داره میاد ابروهامون رو نگاه کنه حالا چیکار کنیم???........دیالوگ جدید پسرا در مدارس shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۳۰ روز قبل یکی از بربریام اینه که..............چیه؟؟ همش ک نباید فانتزی باشه....ی بارم بربری....مگه بقیه نونا دل ندارن؟؟؟سلامتی سنگکا....تافتونا....شیر مالا ... تو دلیا........ تافتونای تو میدون...لواشای تو زندون... سنگکا بالای دار تو سنگکی ... سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل این رستورانا هرچی باکلاستر میشن غذاشون کمتر میشه.......ما یبار رفتیم ی رستوران باکلاس یه نقطه وسط بشقاب بود دورش سس زده بودن O_o سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۹ روز قبل جمله ای که من هر وقت یه آدم پولدار میبینمواسه آروم کردن خودم میگم:آرامشی که ما داریم اونا ندارن!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۹ روز قبل ﺧﻮﺏ ﻭﻟﻨﺘﺎﯾﻦ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ﺑﺮﯾﻢ ﺳﺮﺍﻍ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪﺳﻮﺭﯼ .................ﯾﻪ رفیق هم نداریم ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﺭﯼ ﺁﺗﯿﺸﺶ ﺑﺰﻧﯿﻢ.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۹ روز قبل من موندماگر توی اون دنیا نامه اعمال خوبم رو بدن دست راستماعمال بدمو بدن دست چپم...گوشیمو چیکارکنم؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۹ روز قبل همچین میگن اگه پسرابرن سربازی مردمیشن انگارقبلش حیون درنده بودناین گوگولیا یه گوشه میشینن درگیرابروهاشونن چیکارشون داریدگناه دارن مردهستن دیگه حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۵۲۸ روز قبل جهنم برای دخترا یعنی اینکه:برین تو آسانسوردکمه رو فشار بدیددر بسته میشهبعد یهو میبینین یه سوسک بالدار رو سقفهگریه نکنین…ادامه نمیدم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل مرد ایرانی تنها موجودیست که نیمی از عمرش را صرف پیدا کردن زن مورد علاقه اشو نیمی دیگر را صرف پیچاندن همان زن میکند!! :)سلامتیشون صلوات:))))))))))))))) سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۸ روز قبل بزرگترین بردی که تو زندگی کسب کردم این بود که از نونوایی یه دونه پلاستیک دسته دار خریدمرفتم خونه دیدم دوتاست چسبیدن بهم!! وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل فقط یک ایرانی میتونه با شلوار کردی از بنز پانصد میلیونی پیاده بشه بره عابر بانک پول بگیره . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل از یگ گوسفند پرسیدن بزرگترین آرزویت چیه . گفت یک دفعه جلوی وانت کنار دست راننده بشینم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل رفتم توی نانوایی . شاطر میپرسه نون میخوای . میگم . په.نه.په .اومدم دست و پام و آردی کنم برم سروقت شنگول و منگول . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۸ روز قبل فالگیر به زن . فردا شوهرتون میمیره . زن .اینو که خودم میدونم . فقط بهم بگو گیر پلیس میافتم یا نه . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۸ روز قبل به درجه ای از تنهایی رسیدم که خودم به خودم زنگ میزنم،میبینم اشغالهفحش میدم و قطع میکنم....تازه من خوبم!یه دوست دارم،دوتا خط داره،با خودش اس بازی میکنهیه بار خودش به خودش گفت:عزیزم رسیدی خبر بده..بعد یادش رفت خبر بده، تا صبح از نگرانی خوابش نبرده!!!به نظرتون بیمه درمانی بهمون تعلق میگیره؟؟؟؟ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۸ روز قبل اس اماس دوستم به من :|Dostam : Hello . please beriz that film bahala to my usb. Man : chera intori zer mizani? :|Dostam : my nane is negah mikoneing to my gooshi . i dont want she underestend what i writing . because she servis my dahan !اللهم اشف کل مریض :| =)) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۸ روز قبل هرچه سردتر با من رفتار کرد بیشتر از قبل به او وابسته شدم.........کولر خونمون رو میگم وگرنه منو چه به پستای عاشقانه...!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۲۷ روز قبل اگه نکته عکس رو فهمیدی لایک کن..راهنمایی:سال نو مبارک وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل اگه چندتا سوراخ هم به آرم لنگیهای بی 4ره میگذاشتی خیلی با حالترمیشد . البته الان هم با حاله . الان لنگیها با دو تا دستشون عدد . ده .را نشان میدهند که این نشان دهنده ده باخت این فصل آنهاست بنظر میاد همینطور که پیش میره حتما لنگیها برای باختهای بیشتر انگشت کم می آورند . حال من یک پیشنها براشون دارم . برن از شیث .و نصرتی انگشت قرض بگیرن تا مشکلشون حل بشه . اگر شما هم برای حل این مشکل لنگیها راهکار دارین بگین . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل زنگ زدم . 115 . طرف میگه آمبولانس میخوای. میگم . په.نه.په .پلیس 110 میخوام باقشو هم آدامس بده . در تصادف یک اتوبوس که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مسافران شد . کارشناسان اعلان کردند که یکی از مسافرین که راننده را شناخته بود .از پشت سر دستهای خود را روی چشم راننده گذاشته و گفته . اگه گفتی من کیم . وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۷ روز قبل یه جایی جشن بود . یکی همینطوری میره داخل و شروع میکنه به . بخور بخور . یکی ازش سوال میکنه که ببخشید شما را کی دعوت کرده . اونهم میگه من از خانواده عروسم . یارو میگه مرد حسابی برو بیرون اینجا جشن تولده . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۷ روز قبل ، مثلث برمودا چیست؟موبایل-مبل - وایبربری توش دیگه نمیتونی بیای بیرون!(laugh)(laugh)(laugh)(laugh) shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۷ روز قبل ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﯾﻨﯽ …ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻣﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺑﻬﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻧﮕﻔﺖ …...ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﻧﯿﺲ ﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺷﻪﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ |: shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۷ روز قبل یه سوالشنبه ساعت 2:30عید میشه،دیروزشم که میشه بیستو نهم،که ساعت 12 تموم میشه....اونوقت از 12 تا 2:30 چه تاریخیه؟!!!!وقت اضافست؟!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل امسال که سال اسب بود شاهزاده رویاهام با کره خرم نیومد خدا رو چه دیدیامسال شاید با گوسفنداش از کوه بیاد پایین! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل رفتم بانک به کارمنده میگم ببخشید شما صندوقدار هستین؟گفت نه هاچ بکماصن اشک تو چشام جمع شدمردم اعصابشون زیر درخت آلبالو گم شده. سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۷ روز قبل مورد داشتیم طرف بخاطر عیدی گرفتن کفش پوشیدنش 45 دقیقه طول کشیده!! noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۵۲۷ روز قبل خخخخخخخخخ دم همه تون گرم که انقدر باحالید ... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۲۶ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۲۶ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۲۶ روز قبل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۲۶ روز قبل وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۶ روز قبل از لنگیا خواسته سختی داری . یه مرررررررررررد . پس بشین تا جوابت را بدن . آخر دوست عزیز مگر تو لنگیا مرد هم پیدا میشه . مردای لنگیها . عادلخانی . شیث . نصرتی . خانزاده . صادقیان . بنگروحشی . سوشا .پولادی فراری ووو . حالا هم فهمیده اند زندان جای مرده . بزرگاشون سر از زندان در میاورن که شاید به این صورت مردی خود را نشان دهند . ضمنا اگر منتظری اینها ستاره بگیرن تا شما را از خواب بیدار کنن . پس آسوده بخواب زیرا لنگیها چنین عرضه ای ندارند . آبی دریا دل عزیز موفق باشی . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۵ روز قبل یارو تو خیابون بدو بدو اومد سمتم یقه مو گرفت گفت: مرتیکه با زن من چیکار داری؟منم هنگ کرده بودم گفتم هیچی به خداگفت: نمی تونی هم کاری داشته باشی! چون من اصلا زن ندارم!بعد یه کم مثل اسب خندید رفتبعد میگن تحریم ها هیچ اثری رو مردم نداشته ^_^ shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۵ روز قبل دیدم همه عکس میزارین منم دلم خواست خب!! منو میلاد عشقم همین الان یهویی ????.دوست دارم میییییلاد :-*............................................●● █ █ █ █ █ █ █ ██ ██████ ███████████████ █ █ █ █ █ ███ ████████████ ████████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███████ ██████████웃روانیم خودتی!!!??چیه خو چشم نداری ببینی...فقط یه چند سانت بلندتر از منه ک اونم اصلا مهم نیست! والا بخدا تفاهم مهمه!!!?? :)))میلاد جیگرتووو shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۵ روز قبل پسر عموم ۸سالشه اومده میگه میدونستیاگر همه ی یخ های قطب جنوب آب بشن سطح آب اقیانوس ها هفتاد متر اضافه میشهو اینجوری یک چهارم خشکی های کره زمین زیر آب میره ؟من :|از شما چه پنهون من آخرین چیزی که همین اواخر فهمیده بودم این بودکه گوزن ها شوهر آهوها نیستن و کلی هم سرش ضربه روحی خوردم سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۵ روز قبل فقط تو ایرانه که:داری زیر بار مشکلات له میشی میگن برو خدارو شکر کن سالمیمریض میشی میگن خدا رو شکر کن زنده ایمیمیری میگن خدارو شکر مرد راحت شد!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۲۵ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد از لنگیا خواسته سختی داری . یه مرررررررررررد . پس بشین تا جوابت را بدن . آخر دوست عزیز مگر تو لنگیا مرد هم پیدا میشه . مردای لنگیها . عادلخانی . شیث . نصرتی . خانزاده . صادقیان . بنگروحشی . سوشا .پولادی فراری ووو . حالا هم فهمیده اند زندان جای مرده . بزرگاشون سر از زندان در میاورن که شاید به این صورت مردی خود را نشان دهند . ضمنا اگر منتظری اینها ستاره بگیرن تا شما را از خواب بیدار کنن . پس آسوده بخواب زیرا لنگیها چنین عرضه ای ندارند . آبی دریا دل عزیز موفق باشی .سید عزیز رضا عادلخانی سانتر فوروارد استقلال قبل از انقلاب و در باشگاههای آلمان هم بازی میکرد و از دوستان خیلی صمیمی با ناصر خان بود و کلا از اون آبیهای نابه خود حشمت مهاجرانی تو نود گفت بزرگترین ضربه برای تیم ملی آن زمان آسیب دیدگی عادلخانی و غیبتش در جام جهانی بود من اولین بار ناصر خان رو تو عروسی رضا عادلخانی سال 55 دیدم که خدابیامرز خیلی جوان و حوش استیل و با کلاس بود میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۵۲۴ روز قبل بالنگی مگویید اسرار لیگ و حذفیتا بی خبـر ببازد از درد پول پرستـی shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۴ روز قبل جعبه دریافت گوشی من:Iransell۸۲۸۲MosabegheVitrinإس از مامی ک گازو خاموش کن۷۵۷۵هایپر استارو…با این همه که دیگه من تنها نیستم.. خو همه مخاطب خاص دارن ما مخاطب عمومی!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۴ روز قبل توخیابون وایساده بودم یه نفر پرسید:ببخشیدمستقیم کدوم طرفه؟من:یه ذره بروجلوبپیچ به سمت راست طرف:ممنونوژژژژژژژژدانن تمام اسیدهای چربی های بدنم تبدیل به اورانیوم غنی شده شدن ازشدت خنده سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۴ روز قبل دختره پست گذاشته بود:پسر است دیگر...دلش میخواهد داماد خانه ما باشد.منم کامنت گذاشتم.......آن پسر نیست خر است!بنظرتون چرا بلاکم کرد؟!! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۴ روز قبل دختره:منو چقدر دوس داری؟پسره:قد دنیادختره:مرسی عزیزم!حالا خبر نداره دنیا اون یکی مخاطب خاصشه! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۴ روز قبل دخترا بعد از خرید:الی جون این مانتو چند؟550 هزار تومناوو چه ارزون!پسرا بعد از خرید:حمید جورابه که خریدی چند؟1500 تومن!خاک توسر گاوت کنن کردن تو پاچت یارو قیافتو دیده بهت انداخته! سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۲۳ روز قبل تو این زمونه که گرونی بیداد میکنه بابام صدهزار تومن داده میگه برو واسه عید خودتو نو نوار کن!فک کنم منظورش اینه که برم نوار تفلون بخرم بپیچم دور خودم!! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۱ روز قبل عاقا دیروز تو پارک داشتم کتاب میخوندم که ییهو یه نفر اومد و پرسید شما داری کتاب میخونی؟ منم گفتم بله دارم کتاب میخونم . . . . طرف ییهویی محکم زد تو گوشم!! گفتم واسه چی میزنی؟ میگه: چرا از فرصته پ ن پای که بهت دادم استفاده نکردی؟؟؟ . . توروخدا مسولین رسیدگی کنن، تحریما کمتر بشه لطفا . . . . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۲۱ روز قبل ﻣﺎ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮤ ﻣﺪﺭﻧﻴﻢ، ﺍﮔﻪ عید ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻓﺎﻣﻴﻞ ﺩﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﻧﻜﺮﺩﻥ ﻭﺍﻳﺒﺮ ﺍﻋﻀﺎﺭﻭ ﭼﮏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ.....ﺍﮔﻪ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﺑﺎﺷﻦ ﺑﺎ لگد می ریم تو در :| تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ ۲ ۳ صفحه ۴ از ۵ ۵ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا