تازه وارد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » تازه وارد آتنا میری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 تازه وارد توسط آتنا میری ۴۲۵۷ روز قبل سلام به همه استقلالیهای عزیز.من تازه واردم امیدوارم من و تو جمع خودتون بپذیرید.و کمکم کنید. خیلی خوشحالم که تو جمعتون هستم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۲۵۶ روز قبل دوست و هم تیمی عزیز سلام من به نوبه خودم به شما خوش آمد عرض میکنم. امیدوارم بتونیم از نظرات شما استفاده کنیم... بامید کسب ستاره سوم استقلال عزیز و محبوب در آسیا ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۲۵۶ روز قبل سلام آتنا جان ......خوش اومدی خوندم که فوتسالیستی خیلی خیلی خوشحالم و بهت افتخار میکنم.مرسی از لطفت به من.بازم خوش اومدی و تبریک بابت اومدنت به خونه اس اسیها و هر کمکی که هم از دستم بر بیاد در خدمتم آتنا میری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آتنا میری ۴۲۵۶ روز قبل ازتون ممنون رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۵۶ روز قبل سلام به همه استقلالیهای عزیز.من تازه واردم امیدوارم من و تو جمع خودتون بپذیرید.و کمکم کنید. خیلی خوشحالم که تو جمعتون هستم رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۲۵۶ روز قبل سلام به همه استقلالیهای عزیز.من تازه واردم امیدوارم من و تو جمع خودتون بپذیرید.و کمکم کنید. خیلی خوشحالم که تو جمعتون هستممنم به عنوان جز کوچکی از خانواده بزرگ همیشه قهرمان استقلال. حضور شما رو به جمع آبی دلان با صفا خوش آمد میگم امیدوارم که با حضور پر رنگ شما سایت فعال و پر باری داشته باشیم . به امید برد روز چهارشنبه آتنا میری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آتنا میری ۴۲۵۵ روز قبل نوشته شده توسط: رضا محبی [quote=ATENA70]سلام به همه استقلالیهای عزیز.من تازه واردم امیدوارم من و تو جمع خودتون بپذیرید.و کمکم کنید. خیلی خوشحالم که تو جمعتون هستممنم به عنوان جز کوچکی از خانواده بزرگ همیشه قهرمان استقلال. حضور شما رو به جمع آبی دلان با صفا خوش آمد میگم امیدوارم که با حضور پر رنگ شما سایت فعال و پر باری داشته باشیم . به امید برد روز چهارشنبه متشکرم آقا رضا که منو پذیرفتید تو جمع خودتون.............به امید پیروزی سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۲۵۵ روز قبل اتنا جان منم به نوبه ی خودم بهتون خوشامد میگم رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۲۵۴ روز قبل سلام.....منم نیو فولدرم... :) خوشحالم که تو سایت تیم محـــــــــــبوبم عضو شدمـ:))) محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۲۵۳ روز قبل ابجی اتنامنم ب نوبه ی خودم ورود شما را ب جمع هواداران تبریک عرض میکنم ابجی گلم خوش امدی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا