میتینگ

آواتار امیر حسین اسلامی
میتینگ
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۹۶ روز قبل

با سلام خدمت دوستان

همونطور که میدونید 2 بازی از 3 بازی باقی مانده از لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.خواستم بدونم اگه مایل باشید با هم به استادیوم بریم.البته دختران که نمیتونن بیان استادیوم هم میتونیم قبل بازی همگی یه میتینگ داشته باشیم و بعد ما آقایان به استادیوم بریم.مثلا واسه بازی نفت یا تراکتور همو ببینیم.

البته میدونم که بازی با نفت 7 فروردین هست و خیلیا یا درگیر دید و بازدید هستن یا به مسافرت میرن پیشنهاد من اینه که واسه بازی تراکتور این میتینگ رو برگزار کنیم.

آواتار هستی همراه
توسط   هستی همراه   ۳۸۹۶ روز قبل

خیلی هم خوبه دوستان .چه اشکال داره دختر ها هم بیان بیرون استادیوم میتینگ میذاریم .همه با هم اشنا میشیم

آواتار سید محسن رئیس السادات
توسط   سید محسن رئیس السادات   ۳۸۹۶ روز قبل

100*100موافقم .با هم آشنا میشیم و تیم رو هم تشویق میکنیم

آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۸۹۵ روز قبل

کاش میتونستم بیام.5م دایی میشمو باید برم دیدنش.واسه فصل بعد برنامه ریزی میکنم که باهاتون بیام.عالی میشه.

خوش بحالتون.سلام منو هم به استقلال برسونید.

آواتار افسانه طرقیان
توسط   افسانه طرقیان   ۳۸۹۰ روز قبل
کاش ماهم میتونستیم بیایم
آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۹۰ روز قبل

عالیه تموم بچه های تهران و کرج بریید تو رو خدا تیم رو تنها نذارید به خدا600کیلومتر با تهران فاصله دارم مگر نه خودم اولین نفر بودم دمتون گرم حسابی روی لنگیا رو کم کنید

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۹ روز قبل

ضمن تشکر ازخیلی  بابت لطف دوستان باید بگم اگه دوست داشته باشین بازی استقلال و الجزیره بریم هم بازی آسیایی هست هم بعدش با هم میتونیم بریم 4 شنبه سوری رو به اتفاق هم بگذرونیم

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۸۹ روز قبل
نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی

ضمن تشکر ازخیلی  بابت لطف دوستان باید بگم اگه دوست داشته باشین بازی استقلال و الجزیره بریم هم بازی آسیایی هست هم بعدش با هم میتونیم بریم 4 شنبه سوری رو به اتفاق هم بگذرونیم

ضمن تشکر بابت لطف دوستان باید بگم که اگه دوست داشته باشین میتونیم بازی استقلال و الجزیره رو بریم هم بازی آسیایی هست هم بعدش با هم میتونیم بریم 4 شنبه سوری رو به اتفاق هم بگذرونیم

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: افسانه طرقیان

کاش ماهم میتونستیم بیایم

واقعا کاش میشد .... بعضی وقتا به سرم میزنه خودمو مثل پسرا کنم برم تو !!!

آواتار رضا صداقتی
توسط   رضا صداقتی   ۳۸۸۵ روز قبل
نوشته شده توسط: shide HR

[quote=afsaneh ss]کاش ماهم میتونستیم بیایم

کلی خندیدم بابا همون بهتر ک نمیتونین بیان تو با این بازی های ک اس اس انجام میده آخرش فقط فوش میشنوین شک نکنین !!!

ی سوال:

اونوقت چطوری میخان خودتونو مث پسرا کنید ؟؟؟ :)))))

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۸۸۴ روز قبل
نوشته شده توسط: رضا صداقتی

[quote=shide]

[quote=afsaneh ss]کاش ماهم میتونستیم بیایم

کلی خندیدم بابا همون بهتر ک نمیتونین بیان تو با این بازی های ک اس اس انجام میده آخرش فقط فوش میشنوین شک نکنین !!!

ی سوال:

اونوقت چطوری میخان خودتونو مث پسرا کنید ؟؟؟ :)))))

کاری نداره که  .... به راحتی ....