دلیل اصلی باخت به الریان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دلیل اصلی باخت به الریان محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 دلیل اصلی باخت به الریان توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۷ روز قبل به نظر من باخت ما به الریان دو دلیل داشت 1_واقعا بازیکنان اصلا انگیزه ندارن مخصوصا بازیکنایی مثل اکبرپور نوری و قاضی به قرآن عنایتی با اینکه 38سالشه خیلی از اینا بیشتر انگیزه داره2-من خودم از طرفدارای پر و پاقرص امیرخان هستم ولی واقعا امسال امیرخان اون شجاعت سابق رو نداره و خیلی دفاعی بازی میده واقعا من تو این بازی قدر نظری رو دونستم هم دوندگیش خوبه هم پابه توپش فقط یه کم استرس داره که اگه بهش غلبه کنه میتونه خیلی به دردمون بخوره واقعا باید حدود 8یا9نفر این بازیکنای امسال رو آخر فصل از تیم بیرون کرد امیرم باید شجاعت گذشته اش رو داشته باشه محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۷ روز قبل به نظر من باخت ما به الریان دو دلیل داشت 1_واقعا بازیکنان اصلا انگیزه ندارن مخصوصا بازیکنایی مثل اکبرپور نوری و قاضی به قرآن عنایتی با اینکه 38سالشه خیلی از اینا بیشتر انگیزه داره2-من خودم از طرفدارای پر و پاقرص امیرخان هستم ولی واقعا امسال امیرخان اون شجاعت سابق رو نداره و خیلی دفاعی بازی میده واقعا من تو این بازی قدر نظری رو دونستم هم دوندگیش خوبه هم پابه توپش فقط یه کم استرس داره که اگه بهش غلبه کنه میتونه خیلی به دردمون بخوره باید حدود 8یا9نفر این بازیکنای امسال رو آخر فصل از تیم بیرون کرد امیرم باید شجاعت گذشته اش رو داشته باشه محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۸۷ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۷ روز قبل آره والا سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۸۸۷ روز قبل فقط باید چندبازیکن از تیم جوانان اس اس بیارن و برای تیم بازی کنن .اگه قراره ببازیم خوب حداقل این بازیکننان برا فصل اینده برا مون بازی میکنن. الان سه بازی پشت سر هم داریم میبازیم خوب باید یه تغییری در ارنج داد .امیرخان درسته کسی رونداره واقعا روی نیمکت ولی باید یه ارنج جدید برا تیم پیاده کنه استقلال عشق من ه لنگیا .هر چقدر میخایید خوشحالی کنید چون میدونم که این خوشحالی ازسوزشه مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۸۸۶ روز قبل بخداامیرخان رو خیلی دوس دارم ولی اخلاقی که امسال در تمرینات استقلال داشت اکثربازیکننان روازدست دادیم .باید فصل بعد امیر خان ازتیم جدا بشه ....دیگه بدرد سرمربی گری در استقلال رو نمیخوره ....باید ازاستقلال بره وهروقت اخلاقشو درست کرد به تیم برگرده ....آفای قلعه نوعی این چه بازیه که تیمت داره انجام میده/////؟بخدا تیم شهرستان ما بره مسابقات بهتر از این تیم شما بازی میکنه ..... حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۸۶ روز قبل این تیم باید 180 درجه تغییرکنه.کادر فنی باید پر انگیزه بشه اگه امیر خان نمیتونه تیم هجومی و مستحکم بسازه بهتره از استقلال بره.دوسش دارم ولی مهم استقلاله.حداقل یه ترکیب از استقلال باید بره. دنیای فوتبال دنیایی شده که فقط با انگیزه ها و جوونا میمونن.میانگین سنی استقلال هم سن بابای منه.بایدم اینجوری بازی کنن. بازیکن باید حرفه ای باشه.حرفه ای بازی کنه.اینجاست ک مشخص میشه کی با زحمت فوتبالیست شده کی با پارتی بازی. حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۸۶ روز قبل از همه عذر خواهی میکنم اگه حرفام تند بوده.واقعا داغونم رضا صداقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۴:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا صداقتی ۳۸۸۶ روز قبل هر مربی حتی اگه در اوجشم باشه وقتی میبینه دیگه چیزی نداره ک ب تیمش یاد بده مث گوادیولا باید بره و ی مربی جدید و البته در حد خودش بیاد در تیم تا تاکتیک تیم و عوض کنه باور کنید همه تاکتیک استقلالو شناختن . خدایش هر چی فک میکنم چرا نوری و اکبرپور رو فیکس تو بازی میزاره نمیفهمم دلیلش چیه ؟میشه یکی منو توجیح کنه واقعا چرا؟؟؟ قبول کنید درسته امیر بازیکن نداره ولی یکی به من بگه کی باعث شد بازیکنای تیمش برن و کی بازیکنای جنازه رو اورد استقلال ک ی بچه 5 ساله هم میتونن آنها رو با سرعتش دریبل بزنه؟؟؟ مگه همین آقای قلعه نوعی نبود ک نیکبخت و اولادی و نوری و کبه رو اورد اونم ب جای فرهاد و جباری !!!خدایش کدوم عقل سالمی این کارو میکنه لطفا نگید امیر بازیکن نداره چون خود امیر بود ک این بلا رو سر استقلال اورده. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۸۶ روز قبل دوستان منم مثل شما از این باخت خیلی ناراحتم ولی بهتره حرفهایی نزنیم که بعدش هم خودمون پشیمون بشیم هم دل کسی رو بشکونیم امیرقلعه نویی و کادرفنی و همه بازیکنام از این باختا ناراحتن هرکاری میکنن واسه موفقیت استقلاله بهتره بازم صبر کنیم fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان همه مقصراین باخت بودن.ازبازیکناگرفته تاکادرفنی وسرمربی وهمه وهمه....میانگین سنی تیم خیییلی بالاست وهیچکس اون شادابی ودوندگی لازم رونداره....خیییلی باخت بدی بود...وضع تیم افتضاح بود... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۶ روز قبل من درست نتونستم بازیو ببینم ولی فک کنم چند نکته توش دخیل باشه. 1- اشتباه مرگبار رحمتی و پاشیده شدن شیرازه تیم از هم 2- میانگین بالای سنی تیم 3- بسته بودن دست امیر خان (جدایی و مصدومیت بازیکنان ) 4- تدابیر امیر خان : امیر خان ترکیبی فرستاد که اول گل نخوره بعد گل بزنه.یعنی دیدی همراه با احتیاط. 5- گل نکردن موقعیت های اندک ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad همه مقصراین باخت بودن.ازبازیکناگرفته تاکادرفنی وسرمربی وهمه وهمه....میانگین سنی تیم خیییلی بالاست وهیچکس اون شادابی ودوندگی لازم رونداره....خیییلی باخت بدی بود...وضع تیم افتضاح بود... دقیقا موافقم...ماها عادتمونه همیشه یک نفر و مقصر اتفاقات بدونیم ولی به قول شما و به نظر من همه مقصر بودند تاره آخرای بازی شانس با ما یار بود گلهای بیشتری نخوردیم.... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=3248465]همه مقصراین باخت بودن.ازبازیکناگرفته تاکادرفنی وسرمربی وهمه وهمه....میانگین سنی تیم خیییلی بالاست وهیچکس اون شادابی ودوندگی لازم رونداره....خیییلی باخت بدی بود...وضع تیم افتضاح بود... دقیقا موافقم...ماها عادتمونه همیشه یک نفر و مقصر اتفاقات بدونیم ولی به قول شما و به نظر من همه مقصر بودند تاره آخرای بازی شانس با ما یار بود گلهای بیشتری نخوردیم....دقیقا.......... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا