هنگام سال تحویل استقلال یادتون نره . برای رهایی از بدشانسی دعا کنین

آواتار سعید آقامحمدی
هنگام سال تحویل استقلال یادتون نره . برای رهایی از بدشانسی دعا کنین
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۸۰ روز قبل

تا چند روز دیگه امسالم تموم می شه ؛ خوب یا بد ، تلخ یا شیرین ، سخت یا آسون ! ولی از اون گذشته ، سر سفره های هفت سینتون موقع تحویل سال ، در حال خوندن دعا برای ما  و تیم محبوب برای رهایی از بدشانسی و رفتن به سوی اهداف والا. والبته برای هوادارای با تعصب  دعا کنید .

یا مقلب القلوب والابصار                Oh reformer of hearts and minds

با مدبر الیل والنهار                           Director of day and night

یا محول الحول والاحوال                      and transformer of conditions

حول حالنا الی  احسن الحال                              Change ours to the best in accordance with your will

برادر کوچک شما سعید آقامحمدی

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۸۰ روز قبل
ماکه همینجوریشم داریم شبانه روز واسه استقلال دعامیکنیم لحظه ی سال تحویل که دیگه جای خود دارد!!!ایشالله استقلالمون توسال جدیدهم ازگروهش صعودمیکنه وهم قهرمان لیگ میشه!!
آواتار ساحره عصار
توسط   ساحره عصار   ۳۸۸۰ روز قبل
تاپیک قشنگی گذاشتی سعید خان واقعا ممنون.......دیگه واقعا استقلال با شرایط الان نیار به دعا داره فقط.....امیدوارم که مشکلاتش حل بشه...آمییییییییییییییین
آواتار مجتبی حمیدپور
توسط   مجتبی حمیدپور   ۳۸۷۹ روز قبل

انشاالله سال خوبی داشته باشیم وهمراه باقهرمانی در لیگ شروع بشه .

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۷۸ روز قبل

کمتر از 11 ساعت به تحویل سال مونده . دعا یادتون نره.

آواتار zahra*ss*7777 4444*777
توسط   zahra*ss*7777 4444*777   ۳۸۷۸ روز قبل
نوشته شده توسط: fariba nikzad

ماکه همینجوریشم داریم شبانه روز واسه استقلال دعامیکنیم لحظه ی سال تحویل که دیگه جای خود دارد!!!ایشالله استقلالمون توسال جدیدهم ازگروهش صعودمیکنه وهم قهرمان لیگ میشه!!

موافقم....

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۷۸ روز قبل

من نیت کردم که ان شاء الله موقع سال تحویل،به نیابت از همه دوستان و عزیزان مسجد مقدس جمکران درکنار حضرت ولی عصر (ارواحنا الفداه) باشم.... حتما برای سربلندی و افتخارآفرینی همه ی ایرانیها، خصوصا تیم محبوبمون دعا میکنم. البته اگر لایق باشم..........

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۸ روز قبل

ممنون از آقا میثم و همه دوستان. همه با هم برای استقلال توی سال جدید آرزوی موفقیت کنیم. منم میرم حافظیه جاتونو خالی میکنم