دقت کاربرای عزیز

آواتار حسن یارمحمدی
دقت کاربرای عزیز
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۶۳ روز قبل

تو این 15 روز سال جدید من شمردم 15 موضوع جدید گذاشته شده تقریبا 90 درصدشو من و diffrent گذاشتیم تقریبا هم اکثر کاربرای فعال سایت حاضر بودن

نشون میده اکثرا  اگه موضوع جدیدی باشه میخونن و نظرشونو میدن وگرنه تاپیک جدیدی از خودشون نمیذارن

اگه این روند ادامه داشته باشه سایت کسل و خسته کننده باقی میمونه

از کاربرای دیگه میخوام برای جذاب تر شدن سایت تلاششونو انجام بدن

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۶۳ روز قبل

HHH777 بابت دقتتون ازتون تشکر میکنیم ولی به نظر من این فضای بوجود آمده به خاطر شرایط تعطیلات نوروزی بود.به هر حال دید و بازدید ها ، مسافرت رفتن ها و خیلی مسائل دیگه باعث شد در این مدت دوستان وقت کمتری داشته باشن تا به اینجا سر بزنن.واسه همین من فکر میکنم یواش یواش روال اینجا به حالت روزهای خوب خودش برمیگرده.

آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۶۲ روز قبل

نه مطمئنم به خاطر تعطیلات نبوده چون اکثر کاربرای فعال در سایت بودن

این سایت روزهای خوبش خیلی کمه

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۶۲ روز قبل

سعی خودمون رو میکنیم!

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۶۲ روز قبل

تو این 15 روز سال جدید من شمردم 15 موضوع جدید گذاشته شده تقریبا 90 درصدشو من و diffrent گذاشتیم تقریبا هم اکثر کاربرای فعال سایت حاضر بودن

نشون میده اکثرا  اگه موضوع جدیدی باشه میخونن و نظرشونو میدن وگرنه تاپیک جدیدی از خودشون نمیذارن

اگه این روند ادامه داشته باشه سایت کسل و خسته کننده باقی میمونه

از کاربرای دیگه میخوام برای جذاب تر شدن سایت تلاششونو انجام بدن

راستش اوایل تاپیک میذاشتیم یه عده میومدن میگفتن اینقدتاپیک نبایدگذاشت وبذارین رویه موضوع کاملابحث بشه بعدیه چیز جدیدبذارین الانم که شمااینجوری میگین!من که گیج شدم!!من خودم قبل عیدتاپیکایی رودرموردمطالب روزنامه استقلال میذاشتم ولی الان به خاطرسنگین شدن درسادیگه روزنامه نمیگیرم ونمیتونم چیزی ازش بذارم.بازیهای استقلالم به جزدو تا بازیش باالجزیره اینقد بدبوده که اصلانمیشدواسش تاپیک بازکرد!!ولی درمورداین دو تابازی تاپیک گذاشتم وبچه هاهم خوب نظردادن...اگه هم ازین به بعدچیزجالبی دیدیم چشم حتما ماهم توگذاشتن تاپیک مشارکت میکنیم!!!!
آواتار حسن یارمحمدی
توسط   حسن یارمحمدی   ۳۸۶۲ روز قبل

اگه تاپیک جدید پوچ و بی محتوا باشه نذاشتنش بهتر از گذاشتنشه

موضوعاتی که اطلاعات دیگرانو بیشتر میکنه یا سوال و نظرسنجی خوبی باشه که همه استقبال کنن

آواتار محمدحسن ملکی
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۶۲ روز قبل

من برگشتم تا بازم یکی از فعالترین کاربران باشم