دقت کاربرای عزیز تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دقت کاربرای عزیز حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 دقت کاربرای عزیز توسط حسن یارمحمدی ۳۸۶۳ روز قبل تو این 15 روز سال جدید من شمردم 15 موضوع جدید گذاشته شده تقریبا 90 درصدشو من و diffrent گذاشتیم تقریبا هم اکثر کاربرای فعال سایت حاضر بودن نشون میده اکثرا اگه موضوع جدیدی باشه میخونن و نظرشونو میدن وگرنه تاپیک جدیدی از خودشون نمیذارن اگه این روند ادامه داشته باشه سایت کسل و خسته کننده باقی میمونه از کاربرای دیگه میخوام برای جذاب تر شدن سایت تلاششونو انجام بدن امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۳ روز قبل HHH777 بابت دقتتون ازتون تشکر میکنیم ولی به نظر من این فضای بوجود آمده به خاطر شرایط تعطیلات نوروزی بود.به هر حال دید و بازدید ها ، مسافرت رفتن ها و خیلی مسائل دیگه باعث شد در این مدت دوستان وقت کمتری داشته باشن تا به اینجا سر بزنن.واسه همین من فکر میکنم یواش یواش روال اینجا به حالت روزهای خوب خودش برمیگرده. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۶۲ روز قبل نه مطمئنم به خاطر تعطیلات نبوده چون اکثر کاربرای فعال در سایت بودن این سایت روزهای خوبش خیلی کمه کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۲ روز قبل سعی خودمون رو میکنیم! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۲ روز قبل تو این 15 روز سال جدید من شمردم 15 موضوع جدید گذاشته شده تقریبا 90 درصدشو من و diffrent گذاشتیم تقریبا هم اکثر کاربرای فعال سایت حاضر بودن نشون میده اکثرا اگه موضوع جدیدی باشه میخونن و نظرشونو میدن وگرنه تاپیک جدیدی از خودشون نمیذارن اگه این روند ادامه داشته باشه سایت کسل و خسته کننده باقی میمونه از کاربرای دیگه میخوام برای جذاب تر شدن سایت تلاششونو انجام بدنراستش اوایل تاپیک میذاشتیم یه عده میومدن میگفتن اینقدتاپیک نبایدگذاشت وبذارین رویه موضوع کاملابحث بشه بعدیه چیز جدیدبذارین الانم که شمااینجوری میگین!من که گیج شدم!!من خودم قبل عیدتاپیکایی رودرموردمطالب روزنامه استقلال میذاشتم ولی الان به خاطرسنگین شدن درسادیگه روزنامه نمیگیرم ونمیتونم چیزی ازش بذارم.بازیهای استقلالم به جزدو تا بازیش باالجزیره اینقد بدبوده که اصلانمیشدواسش تاپیک بازکرد!!ولی درمورداین دو تابازی تاپیک گذاشتم وبچه هاهم خوب نظردادن...اگه هم ازین به بعدچیزجالبی دیدیم چشم حتما ماهم توگذاشتن تاپیک مشارکت میکنیم!!!! حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۶۲ روز قبل اگه تاپیک جدید پوچ و بی محتوا باشه نذاشتنش بهتر از گذاشتنشه موضوعاتی که اطلاعات دیگرانو بیشتر میکنه یا سوال و نظرسنجی خوبی باشه که همه استقبال کنن محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۶۲ روز قبل من برگشتم تا بازم یکی از فعالترین کاربران باشم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا