مذاکرات قلعه نوعی با بازیکنها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مذاکرات قلعه نوعی با بازیکنها مهدی ثقفیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 مذاکرات قلعه نوعی با بازیکنها توسط مهدی ثقفیان ۳۸۲۴ روز قبل مذاکره موفق با 7 آبی پوش: امیر قلعهنوعی مدتهاست با وجود وضعیت نامشخص مدیریت در باشگاه استقلال کار بستن تیم برای فصل بعد را آغاز کرده و به همین علت است که برخلاف همیشه تصمیم گرفته برای استراحت راهی سفر خارج از کشور نشود و در تهران بماند تا مانند فصل پیش بازیکنان مورد علاقهاش از استقلال دور نشوند. پس از جلسه سرپایی قلعهنوعی با خادم در جاده تندرستی سرمربی آبیپوشان به نوعی مطمئن شد که استقلال فصل بعد هم در اختیار اوست و به همین دلیل بدون فوت وقت مذاکرات با برخی بازیکنان برای حضور در استقلال را آغاز کرد. اما در این میان به گفته یک منبع موثق در باشگاه استقلال، سرمربی آبیپوشان از تمدید قرارداد بازیکنان فصل پیش هم غافل نشد و پس از چند روز مذاکره با گزینههای مورد نظرش به نتایج خوبی هم دست یافته است. استقلال برای فصل بعد 15 بازیکن آزاد دارد که حالا شنیدههای ما حاکی از این است که از میان این نفرات 7 بازیکن توافق کردهاند که فصل آینده هم آبیپوش بمانند که خبر خوبی برای هواداران محسوب میشود. * * * از میان بازیکنانی که قرارداد آنها برای فصل بعد به پایان رسیده بود رحمتی، بیگزاده، عمرانزاده، مبعلی، برهانی، قاضی و پژمان نوری به نماینده سرمربی برای مذاکره جواب مثبت دادهاند و از همین حالا باید آنها را آبیپوش دانست. این در حالی است که طی روزهای گذشته شایعات بسیاری در مورد اختلاف بازیکنانی مانند قاضی با قلعهنوعی به گوش میرسید. اما مهاجم آبیپوشان در این خصوص میگوید: آنهایی که شایعه کردهاند من با قلعهنوعی مشکل دارم کسانی هستند که میخواهند من را از استقلال دور کنند ولی من شخصا با قلعهنوعی صحبت کردم و ضمن تکذیب اخبار منتشر شده برای فصل بعد به او «یا علی» گفتم. * * * اما داستان برای پژمان نوری تا حدودی متفاوت است. قلعهنوعی او را میخواهد ولی به این بازیکن گفته اگر گزینههایی که در جناح چپ دارد، جذب نشود و ساموئل هم به طور قطعی از استقلال جدا شود آن وقت قرارداد او تمدید خواهد شد و نوری هم که به نظر میرسد برای فصل بعد پیشنهاد چندانی ندارد قبول کرده تا منتظر تماس باشگاه باشد. اما از میان بازیکنانی که قرارداد آنها به پایان رسیده و هنوز برای تمدید با این بازیکنان مذاکرهای نشده میتوان به آندو تیموریان، حیدری و سیاوش اکبرپور اشاره کرد. تیموریان و حیدری در اردوی تیمملی هستند و قرار شده پس از اردوی اتریش نشستی با قلعهنوعی داشته باشند، اما نماینده سرمربی هنوز نتوانسته اکبرپور را پیداکند. این در حالی است که به استقلالیها پیغام دادهاند که مهاجم این تیم در حال مذاکره با مسئولان سایپا است و به نظر میرسد با وجود علاقه قلعهنوعی به تمدید قرارداد اکبرپور این بازیکن تمایل چندانی به ماندن نداشته باشد و به نوعی خود را از دسترس مسئولان باشگاه خارج کرده تا مذاکرهای با او انجام نشود. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۲۳ روز قبل یه جا خوندم که امیر خان اکبرپورو نمیخواد واسمش جزو لیست خروجی بوده پزمان نوری با وجود احترامی که واسش قائلم دوست ندارم بمونه چون نظرم اینه که باید بهتراز اونو بخرن یعنی جوون تر باشه و کارامدتر . امیدوارم خسرو و آندو هم بمونن fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۲۳ روز قبل اصلادوس ندارم پژمان نوری بمونه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان یه جا خوندم که امیر خان اکبرپورو نمیخواد واسمش جزو لیست خروجی بوده پزمان نوری با وجود احترامی که واسش قائلم دوست ندارم بمونه چون نظرم اینه که باید بهتراز اونو بخرن یعنی جوون تر باشه و کارامدتر . امیدوارم خسرو و آندو هم بمونن با گفته هات موافقم ضمن اینکه ایشالله اکبرپورم میره امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۲۱ روز قبل به نظرم همیشه 50% کار تیمها در نقل و انتقالات حفظ بازیکنان کلیدی تیم فعلی است.چرا که تمیدی با بازیکنای اصلی و شاخص تیم خودش یک خرید خیلی بزرگ محسوب میشه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا