اخبار باشگاه new

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۶ روز قبل

بیک زاده پس از بازگشت به ایران در گفت و گو با مسوولان باشگاه استقلال، برای همراهی آبی پوشان در لیگ چهاردهم به توافق رسید.

آندرانیک تیموریان دیگر ملی پوش تیم استقلال که یکی از بهترین بازیکنان ایران در جام جهانی 2014 برزیل بود و از چند تیم لیگ برتری ایران و باشگاه های قطری پیشنهاد دارد، گفته است که تا پایان هفته جاری وضعیتش مشخص خواهد شد.

تیموریان اعلام کرده است در صورتی که بخواهد فوتبال خود را در ایران ادامه دهد به طور حتم در استقلال خواهد ماند.

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران نیز که از سوی چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دارد، برای بازگشت به تیم استقلال ابراز تمایل کرده است.وضعیت نهایی امیرحسین صادقی و خسرو حیدری دو ملی پوش دیگر تیم استقلال نیز تا پایان هفته جاری مشخص می شود.چند بازیکن تیم استقلال وساطتت کرده اند، سیاوش اکبرپور که در فهرست بازیکنان مازاد قلعه نویی برای لیگ چهاردهم قرار داشته، آبی پوشان را همچنان همراهی کند.

آواتار shide HR
توسط   shide HR   ۳۷۷۵ روز قبل

ادینهو مهاجم فصل گذشته مس کرمان که این روزها در برزیل، سرزمین مادری‌اش مشغول استراحت هست در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس، درباره برگزاری بازی‌های جام جهانی در این کشور گفت: در برزیل همه مردم پیگیر جام جهانی هستند و خوشحالم که تیم کشورم شیلی را شکست داد اما حالا حریف سختی به نام کلمبیا داریم که باید با آنها رقابت کنیم و من برای هموطنانم دعا می‌کنم تا در بازی حساس‌شان موفق شوند.

مهاجم فصل گذشته مس کرمان درباره وضعیت این روزهای خودش تصریح کرد: هر روز اینجا تمرین می‌کنم تا از نظر بدنی در شرایط ایده‌آلی باشم من برای حضور در فصل آینده فوتبال آماده هستم و همه تلاشم را می‌کنم تا مهره مؤثری برای تیم آینده‌ام باشم.

ادینهو درباره شایعه حضورش در استقلال افزود: قلعه‌نویی با من در این مورد صحبت کرد که به استقلال بروم اما من این روزها برزیل هستم و از چیزی خبر ندارم اما دوست دارم با قلعه‌نویی کار کنم چرا که در مس کرمان او مربی من بود و من می‌دانم استقلال تیم بزرگ و پرطرفداری است اما همانطور که گفتم الان برزیل هستم و هنوز چیزی مشخص نیست اما خودم دوست دارم به استقلال بروم.

آواتار shide HR

آندرانیک تیموریان، ملی‌پوش سابق استقلال که در حال مذاکره با چند باشگاه ایرانی و خارجی برای انتخاب تیم فصل آینده‌اش است، با تکذیب مصاحبه منسوب به او، اظهار کرد: مصاحبه‌ای به نقل از من کار شده است با این مضمون که اولویتم مسائل مالی است. من این مصاحبه را تکذیب می‌کنم. من پس از بازگشت از برزیل با هیچ رسانه‌ای مصاحبه‌ای نکرده‌ام و مطالبی که از قول من منتشر می‌شود کذب است و صحت ندارد.

تیموریان گفت: به زودی تیم جدیدم را انتخاب خواهم کرد. همان گونه که همواره تاکید کرده‌ام اولویتم استقلال است.

آواتار shide HR

مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال به عنوان دستیار امیر قلعه‌نویی کادر فنی این تیم را در چهاردهمین دوره لیگ برتر همراهی خواهد کرد.

به گزارش افکارنیوز، با توجه به اینکه مهدی پاشازاده حاضر نشد در این فصل با کادر فنی استقلال همکاری کند، امیر قلعه‌نویی تصمیم گرفت محمود فکری را به جای وی انتخاب کند.
محمود فکری با تأیید انتخابش به عنوان دستیار امیر قلعه‌نویی گفت: «اگر خدا بخواهد از این به بعد در خدمت استقلال خواهم بود و فردا (سه‌شنبه) در تمرین نوبت عصر تیم شرکت می‌کنم.»

۱ صفحه ۲ از ۲