حضور کم رنگ توسایت تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » حضور کم رنگ توسایت مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 حضور کم رنگ توسایت توسط مهرداد پدرام ۳۲۶۱ روز قبل دوستان چند روزی هست هرچی سرک می کشم کسی وارد سایت نشده پس کجا رفتین بابا دق کردیم از تنهایی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۲۶۰ روز قبل ای بابا چرا هیشکی نیست؟؟ دریغ از یه پست جدید.یکم فعالتر باشید لطفا. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۲۵۶ روز قبل با سلام . وهاب هستم ارادتمند تمام استقلالیهای با حال و با مرام . دو سه هفته ای نبودم به همین خاطر در سایت حضور نداشتم انشااله که بتونم جبران کنم . دم هر چی استقلالیه گرم . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۲۴۵ روز قبل از کلیه یه دوستان عذر میخوام چون یه ماهی بود به سایت سر نزده بودم و سعی می کنم باز هم مثل قبل فعال باشم. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۲۴۵ روز قبل و امید وارم تیم محبوبمون با قهرمانی تو این فصل هممون رو خوشحال کنه. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۲۲۶ روز قبل یه جند روزی بود که خیلی کار داشتم و بهمین خاطر اصلا پای کامپیوتر نمی نشستم . حال برگشتم و انشااله که بتونم مثل گذشته فعال باشم . آبیهای عزیز نمیخواهین این برگشت و تبریک بگین . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۲۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد یه جند روزی بود که خیلی کار داشتم و بهمین خاطر اصلا پای کامپیوتر نمی نشستم . حال برگشتم و انشااله که بتونم مثل گذشته فعال باشم . آبیهای عزیز نمیخواهین این برگشت و تبریک بگین . خوش اومدین و مارو بیش از حد خوشحال کردین. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۲۱۶ روز قبل بعضی مواقع اونقدر کار سر آدم خراب میشه که حسابی گرفتارش میکنه و نمیذاره به هیچ کاری برسه با اینحال هر وقت فرصتی پیش آمد و تونستم گریزی بزنم سعی میکنم که تو سایت فعالیت کنم . انشااله چراغش توسط دوستان عزیز آبی روشن بمونه . مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۲۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد یه جند روزی بود که خیلی کار داشتم و بهمین خاطر اصلا پای کامپیوتر نمی نشستم . حال برگشتم و انشااله که بتونم مثل گذشته فعال باشم . آبیهای عزیز نمیخواهین این برگشت و تبریک بگین . خوش اومدی داداش پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا