دایومی (برنج طارم) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دایومی (برنج طارم) .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 دایومی (برنج طارم) توسط .... .... ۲۹۹۰ روز قبل دایومی خیلی بی تعصب اصلا تعصب نداره همه بازیکنان لنگ اینطورین بی تعصب بی غیرت عشقس بازیکنان رئال وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۲۹۸۹ روز قبل عکس جدید سوشای بی فرهنگ و بی هویت لنگی را دیده ای . بابا این لنگیا اصلا قابل بحث نیستن و حیفه که ما استقلالیها حتی اسمشونو بیاریم . دنیا و استقلال . دنیا اریانسب جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ۲۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا اریانسب ۲۹۸۸ روز قبل سوشای باب اسفنجی خخخخخخخخ... .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط .... .... ۲۹۸۸ روز قبل اون لباسای سوشا رو فک کنم دوست دخترش براش خریدخ بود اونقدر ضایع وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۲۹۸۸ روز قبل آبیهای با اصلت و نجیب و با ادب و با فرهنگ بشمارید . ا. ناصر محمد خانی . 2 بنگر وحشی . 3 پیام صادقیان . 4 سوشا مکانی . 5 خانزاده . 6 مهرداد پولادی . از این بی ادبها و بی فرهنگ باشگاه پوچ و واهی لنگ زیاد هستن لطفا بقیه را شما همکاری کرده اسم ببرین . دنیا و استقلال .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط .... .... ۲۹۸۸ روز قبل شیث رضایی ممد نصرتی .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط .... .... ۲۹۸۸ روز قبل شرمنده یکی جا انداختم میناوند .... .... جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۶:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط .... .... ۲۹۸۸ روز قبل به سلامتی کسایی که لنگ پیچوندند رفتند ابی پوش شدند توی ترکیه وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۲۹۸۷ روز قبل 6702 دمت گرم این سه نفرو خوب اومدی بخصوص شیث و نصرتی را که به با عرض معذرت به بازیکنان انگشتی معروف هستن در ضمن سلطان لنگیها علی پروین که از همه اینها بدتره که در برنامه دور همی مهران مدیری وقتی مایلی کهن را به برنامه اش دعوت کرده بود و در باره پروین ازش سوال کرد مایلی کهن با صراحت گفت که متاسفانه پروین در تمرینات اونموقع که سرمربی لنگ بود خلی فحش و سخنان رکیک بکار میبره . از باشگاه پوچ و بی هویت و واهی لنگ نباید بیشتر از این انتظار داشت . سید رضا حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید رضا حسینی ۲۹۸۴ روز قبل دوستان آبیاصل کاری رو یادتون نرهرضا شاهرودی وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۲۹۸۲ روز قبل یکی دیگه هم خودم یادم اومد . پایان رفعت اگه همینجوری پیش بریم فکر کنم بازیکن کم بیارن و بعد کار به مدیرعاملا برسه مثل . مصطفوی . رویانیان . وووو . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۲۹۸۰ روز قبل خودشونم میدونن که همشون بی فرهنگن.والا.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۴:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۲۹۷۹ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده اقا من 4ساله عضو سایتم اما امروز که خواستم بیام داخل نوشته بود عضویت شما به پایان رسیده چالا باید چیکار کنم؟ سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۲۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی اقا من 4ساله عضو سایتم اما امروز که خواستم بیام داخل نوشته بود عضویت شما به پایان رسیده چالا باید چیکار کنم؟ نمیتونین دوباره با همون نام کاربری عضو بشین؟؟ سید رضا حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید رضا حسینی ۲۹۷۷ روز قبل اگه مدیر بخواین نام ببریم بزرگ همشون عابدینیفکر تکنم بد دهن تر از او هیچ جای دنیا پیدا کنین وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۲۹۷۷ روز قبل آره عابدینی که استقلال رشت و بخاک سیاه نشاند در ضمن تا لیگ شروع نشده آخرین نفر و هم معرفی کنم . قاطر استقلال . طارمی . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا