فکرهاى تازه اى این روزها به ذهن مسوولان تیم اصفهانى خطور کرده. سپاهانى ها مى خواهند در بازار نقل و انتقالات از دو تیم سرخابى و رقباى مدعى تهرانى نه تنها عقب نمانند، بلکه هر طورى شده جلو هم بزنند.
سپاهان از یکى دو هفته قبل رقابت پنهانى را بارى سبقت گرفتن از پرسپولیس و استقلال شروع کرد و تمام حواس خود را به این موضوع متمرکز نمود که علاوه بر تقویت تیم خود، پایتخت نشینان را تضعیف کند. اما اینکه آنها در دو سه روز آینده چقدر به هدفشان نزدیک مى شوند و شرایط بر وفق مرادشان پیش برود یا نه معلوم نیست. مهم این است که آنها امروز به یک موضوع جدید فکر مى کنند و به دنبال دو بمب خبرى هستند.
مذاکره پنهانى با حسین کعبى و مجتبى جبارى از یکى، دو هفته قبل شروع شده و سپاهانى ها قصد دارند با گرفتن دو مهره کلیدى پرسپولیس و استقلال به حریفان رکب بزنند. مسوولان اصفهانى از این کارى که شروع کردند، دنبال رسیدن به سه خواسته خود هستند:
اولین هدفشان، تقویت سپاهان و جلو زدن از دو حریف مدعى تهرانى است.آنها بعد از اینکه حسین کاظمى را در خط هافبک از دست داده اند، مى خواهند با گرفتن مجتبى جبارى، جبران مافات کنند و به قدرت خط میانى شان اضافه کنند، درباره حسین کعبى هم همین شرایط صدق مى کند. سپاهان با این دو مهره مى خواهد قدرت تیمش را بالا ببرد. اما اگر خواسته سپاهانى ها عملى شود آنها علاوه بر تقویت خود دو یار کلیدى را از حریفان تهرانى جدا مى کنند،
تضعیف رقیب نکته مهم دیگرى است که سپاهانى ها با شروع این کار به دنبال آن هستند. قطعا رقبا بدون دو بازیکن تاثیرگذار و کلیدى قدرت گذشته را نخواهند داشت، هر چند نفرات دیگرى را جایگزین داشته باشند.
اما نکته سوم که شاید پرسپولیس و استقلال این روزها کمتر به آن توجه مى کنند و از آن غافل هستند بالا بردن سهمیه هاى تیم ملى است. سپاهانى ها مى خواهند با داشتن بیشترین نفرات ملى پوش، سال پر بارى را در تیم ملى هم سپرى کنند و از فواید آن به خوبى بهره ببرند. آنها به خوبى مى دانند که هر تیمى اگر بیش از سه بازیکن ملى پوش داشته باشد، برنامه مسابقاتش مى تواند در زمان مقرر انجام نشود و به تاخیر بیفتد. سپاهان با تجربه اى که سال قبل بعد از بازى در سه جبهه، جام حذفى، لیگ برتر و جام باشگاه هاى آسیا به دست آورده امسال مى خواهد گام محکمى را بردارد. سپاهانى ها مى دانند که بدون سه بازیکن ملى پوش خود، به خصوص محسن بنگر و هادى عقیلى و پس از آنها احسان حاج صفى کار سختى براى رقابت با حریفان دارند. همین موضوع باعث شد آنها حالا رقابت پنهانى را براى جذب حسین کعبى و مجتبى جبارى که مهره هاى کلیدى هم در تیم ملى محسوب مى شوند شروع کنند. آنها حتى این موضوع را در نظر دارند که اگر حاج صفى و رحمان احمدى دروازه بان پیشنهادى فیرات در آینده از تیم ملى کنار بروند، آن وقت تعداد ملى پوشانشان به عدد دو مى رسد،
در چنین شرایطى آنها عزم شان را جزم کردند که هر طورى شده با کعبى و جبارى به توافق برسند. بحث پیشنهاد ۴۰۰ میلیونى زرد پوشان براى جذب هر یک از این دو بازیکن هم مطرح شده، آنها مى خواهند هر طورى شده تعداد ملى پوشان خود را به بیشتر از سه سهمیه برسانند و با قدرت به لیگ هشتم و مسابقات پیش رو قدم بگذارند تا از این بابت هم لطمه نخورند.
سپاهانى ها در رسیدن به خواسته شان آنقدر جدى هستند که حتى برای اینکه شاید در جذب یکى از این نفرات مورد نظر موفق نباشند ، حالا یک یار جدید ملى پوش را هم زیر نظر گرفته اند. گویا فیرات حالا به لیست سپاهان نام فریدون زندى را هم اضافه کرده است . تنها دغدغه شان این است که زندى با کمتر از ۵۰۰ میلیون راضى به آمدن به اصفهان نمی شود. در کنار این اقدامات، به رغم اینکه گفته مى شود کار عماد رضا با پرسپولیس تمام شده و امروز و فردا مهاجم عراقى سپاهان قراردادش را با سرخپوشان پایتخت در هیات فوتبال ثبت مى کند اما مسوولان اصفهانى بنا به خواسته سرمربى آلمانى ترک تبار خود سخت به دنبال عملى نشدن این کار هستند. آنها حتى پیشنهاد ۴۵۰ تا ۴۶۰ هزار دلار را هم به مهاجم سابق خود داده اند.
سپاهانى ها در عملى شدن افکارى که در سر دارند، آنقدر مصمم هستند که مى خواهند در یکى دو روز آینده برنامه ریزى شده کار را تمام کنند. در حالى که زرد پوشان اصفهانى براى برپایى اردوى برون مرزى به ترکیه مى روند، گفته مى شود، مسوول اجرایى نقل و انتقالات باشگاه در ایران مى ماند تا رقابت پنهانى شان با پرسپولیس و استقلال به سرانجام برسد. هر چند در این بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران هر لحظه احتمال دارد اتفاق تازه اى بیفتد و مقصد بازیکنان مورد نظر سپاهان تغییر کند، اما در خوشبینانه ترین حالت، برنامه سپاهانى ها چیز دیگرى است، سبقت گرفتن از پرسپولیس و استقلال، تضعیف رقباى تهرانى و استفاده بهینه از جذب بازیکنان ملى پوش که این آخری می تواند در ترانسفر احتمالی بازیکنانشان نیز (با دیده شدن این بازیکنان در بازیهای ملی)موثر باشد.