به وب سایت رسمی خبری – تحلیلی کانون هواداران استقلال خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
نمایش جزئیات خبر
سرمای هوا آیلتون را به استقلال می آورد!

علی نظری جویباری سرپرست استقلال با تایید این خبر می گوید: مذاکرات ابتدایی را با مدیر برنامه های این بازیکن انجام داده ایم و قرار است وی برای انجام مذاکرات نهایی به تهران سفر کند.

وی اضافه می کند: آیلتون برای فوتبالدوستان چهره ای شناخته شده است و یکی از عمده دلایلی که این بازیکن به حضور در فوتبال ما علاقه نشان داده،سرمای سخت اوکراین است.

جویباری درپاسخ به این سوال که با جذب آیلتون تکلیف سیاوش اکبرپور و آرش برهانی چه می شود؟ می گوید: امروز (یکشنبه) با آرش برهانی جلسه داریم،با سیاوش هم مذاکرات خوبی داشته ایم و وی مشکلی برای عقد قرارداد ندارد.

گفتنی است که "آیلتون گونسالوز داسیلوا" در نوزدهم جولای سال 1973 در موگیرو برزیل به دنیا آمده است و سابقه بازی در باشگاه های وردربرمن،شالکه،بشیکتاش،هامبورگ،ستاره سرخ بلگراد،گراس هاپرز و دویسبورگ را دارد.

۱۶ تیر ۱۳۸۷ ۱۴:۵۱

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.



برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.