به وب سایت رسمی خبری – تحلیلی کانون هواداران استقلال خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
نمایش جزئیات خبر
خلیلى: نمى خواهم ریسک کنم به دربى نمى رسم

محسن خلیلى که هواداران پرسپولیس براى دربى تهران حساب ویژه اى روى او باز کرده بودند مشخص نیست که به این بازى مى رسد یا نه.
• در دربى تهران بازى مى کنى؟
- معلوم نیست. فعلاً تمرین مى کنم تا ببینم چه مى شود. درصد بازى کردنم خیلى کم است. نمى خواهم ریسک کنم و سلامتى ام را به خطر بیندازم چون مى خواهم تا پایان فصل براى پرسپولیس بازى کنم. هواداران هم دوست ندارند سلامتى ام را به خطر بیندازم و مى خواهند سالم باشم و تا آخر فصل براى پرسپولیس بازى کنم نه اینکه به خاطر یک بازى سلامتى ام را به خطر بیندازم.
• دربى را چطور پیش بینى مى کنى؟
- قابل پیش بینى نیست. این بازى، بازى تمرکز و استفاده کردن از فرصت هاست. هرکسى که در زمین خودش را پیدا کند، مى تواند خوب کارکند اما اگر جو بازى بازیکن را بگیرد تا آخر بازى هیچ حرفى براى گفتن ندارد. فرقى هم نمى کند آن بازیکن با تجربه باشد یا بى تجربه.
• خیلى ها مى گویند شرایط استقلال خیلى بهتر است و بازى را مى برد؟
- این بازى به شرایط فعلى و جدول هیچ ربطى ندارد وفقط تمرکز بیشترى مى خواهد. شرایط روحى بیشتر از شرایط بدنى در این بازى تأثیر مى گذارد.
• اگر نیاز باشد ممکن است دقایقى در دربى بازى کنى؟
- هیچى مشخص نیست. بستگى به شرایطم در روز بازى و نظر کادر فنى دارد
۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۰۹:۰۴

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.



برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.