به وب سایت رسمی خبری – تحلیلی کانون هواداران استقلال خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
نمایش جزئیات خبر
طالب لو: تکذیب می کنم،کرج بودم و داشتم بازی استقلال را می دیدم!


وحید طالب لو با وساطت حسین کاظمی به اصفهان سفر کرده تا قرارداد داخلی خود را با باشگاه سپاهان امضاء کند.
این خبری بود که روز چهارشنبه دهان به دهان می چرخید و چون بسیاری از خبرنگاران موفق نشدند طالب لو را پیدا کنند احتمالات درباره سفر این دروازه‌بان به  نصف جهان افزایش یافت.
این در حالی بود که استقلالی ها هم از این خبر مطلع شدند و شک و گمان آنها نیز زمانی بیشتر شد که دروازه‌بان جوان این تیم در مراسم ختم پدر جباری شرکت نکرد تا نگرانی در چهره علی نظری جویباری سرپرست استقلال خیلی زود پدیدار شود.
اما طالب لو روز گذشته با تکذیب سفرش به اصفهان و دیدار با مسئولان باشگاه سپاهان به خبرنگار ورزشی برنا گفت: روحم از این ماجرا خبر ندارد.اصلاً نمی دانم این مسائل چگونه مطرح می شود.همان زمانی که این شایعات مطرح شد در کرج بودم و از پای تلویزیون داشتم بازی استقلال و پگاه را تماشا می کردم!
اما آینده طالب لو در باشگاه استقلال تهران چه می شود؟!
دروازه‌بان جوان استقلال در این خصوص به برنا می گوید: قرارداد من با باشگاه استقلال تهران به پایان رسیده اما تا به امروز صحبتی در خصوص تمدید قراردادم نشده است. مسابقات تازه تمام شده ولی احتمالاً از چند روز دیگر مسئولان به دنبال تمدید قرارداد بازیکنان خواهند بود.
وحید طالب لو پنجمین فصل حضورش را در استقلال پشت سر گذاشت. او در روزهایی که برومند و قاسمی در زمان حضورشان در ترکیب استقلال نمایش ضعیفی داشتند با حمایت های قلعه نویی و بابازاده اولین بازی خود را مقابل همین تیم سپاهان در اصفهان انجام داد و دروازه بان اول آبی پوشان شد و تا به امروز هم همان پیراهن شماره یک استقلال را بر تن دارد.
۱ تیر ۱۳۸۷ ۰۹:۳۸

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.



برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.