به وب سایت رسمی خبری – تحلیلی کانون هواداران استقلال خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
نمایش جزئیات خبر
مدیرروستا: داور تصور می‌کرد استقلال میزبان است !

  • سرمربی تیم فوتبال پیکان قزوین گفت: داور تحت تاثیر هواداران تیم استقلال قرار داشت و فکر می‌کرد این تیم میزبان است. 
    علی اصغر مدیرروستا پس از تساوی یک بر یک برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران تصریح کرد: همه دیدند که تیم ما خوب بازی کرد و بسیار هجومی و حساب شده به دروازه حریف حمله می‌کردیم. تساوی حق ما نبود و باید 3 امتیاز این مسابقه را کسب می‌کردیم.
    سرمربی پیکان در مورد نحوه قضاوت یدا... جهانبازی اظهار داشت: بهتر است کارشناسان در این مورد نظر بدهند اما معتقدم داور تحت فشار زیادی بود و تحت تاثیر هواداران استقلالی حاضر در ورزشگاه قرار داشت. او فکر می کرد استقلال میزبان است. من معتقدم باید همان کارت زرد‌هایی که به بازیکنان ما داده شد به بازیکنان استقلال نشان ‌داده می شد.
    مدیرروستا ادامه داد: اگر امیر قلعه نویی معتقد است یک پنالتی برای استقلال گرفته نشده من هم می‌گویم داور دو پنالتی تیم ما را ندیده است. دوست ندارم زیاد در مورد مسائل داوری صحبت کنم اما در چند مسابقه از ناحیه داوری ضربه خوردیم. نمی‌گویم داوران به نفع ما بگیرند اما حقمان را بدهند.
    سرمربی پیکان در مورد نتایج ضعیف این تیم در دور برگشت عنوان کرد: قبول دارم در برخی از دیدارها خوب نتیجه نگرفتیم اما در آن مسابقات نیز حق ما شکست نبوده است و با بدشانسی و بدترین شکل ممکن بازی را واگذار کردیم. کارشناسان فوتبال می‌توانند درباره مسائل فنی و بدنی ما اظهار نظر کنند. در این فصل ما برای قهرمانی نیامده‌ایم اما فصل آینده برای کسب یکی از سهمیه های آسیایی وارد میدان خواهیم شد.
    مدیرروستا در مورد تعطیلی یک ماهه مسابقه لیگ برتر گفت: تابع فدراسیون هستیم و هر تصمیمی که بگیرند؛ می‌پذیریم.

۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۵

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.



برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.