به وب سایت رسمی خبری – تحلیلی کانون هواداران استقلال خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
نمایش جزئیات خبر
گزارش تمرین عصر امروز استقلال

نخستین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران پس از بازگشت از عربستان عصر امروز شنبه بدون حضور" مجتبی جباری" هافبک این تیم برگزار شد.

گفته می شود جباری به علت تعویضش در اواسط نیمه دوم بازی با الاتحاد از تصمیم کادر فنی استقلال ناراحت است و به همین خاطر نیز در تمرین امروز حاضر نبود.
در ابتدای این تمرین که در ورزشگاه شهید دستگردی تهران برگزار شد، امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به مدت پنج دقیقه با بازیکنان صحبت کرد.
بازیکنان سپس به دویدن دور زمین ، گرم کردن ، کار با توپ، زدن ضربات سر و به پاسکاری کوتاه پرداختند.
بازیکنان بعد از سه دقیقه به دو گروه آبی و زرد تقسیم شده و در یک نیمه زمین، بازی پرفشاری را انجام دادند.
در این تمرین، ملی پوشان استقلال (وحید طالب لو، خسرو حیدری، سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی) حضور نداشتند.
در حاشیه
•علی نظری جویباری سرپرست تیم استقلال در این تمرین حضور نداشت.
•هاشک بیک زاده هافبک استقلال با 15 دقیقه در تمرین حضور امروز شرکت کرد.
•لیدرهای استقلال در تمرین عصر امروز حضور نداشتند.
•تنها 20 تماشاگر از نزدیک تمرینات عصر امروز آبی پوشان را مشاهده کردند.
دیدار تیم های استقلال ایران و الجزیره امارات در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
تیم استقلال تهران چهارشنبه گذشته در نخستین دیدار خود در این رقابت ها با نتیجه دو بر یک مغلوب الاتحاد عربستان شد.

۲۴ اسفند ۱۳۸۷ ۲۲:۱۱

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.



برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.