آخرین اخبار
 بحران در اصفهان قبل از بازی با استقلال
 واکنش بازیکنان لیگ برتر انگلیس به استعفای کاپلو
 کاپلو: به خاطر حس خودستایی انگلیسی‌ها کناره‌گیری کردم
 مظلومی: بازی استقلال - ذوب آهن مسئله مرگ و زندگی در آسیا است
 کف زدن برای یک جریان خاص !
 فتح الله زاده : نمره مظلومی از بیست 19 است.
 میداودى: نه مینیسک پایم آسیب دیده، نه رباط آن
 تیموریان : ۵ هفته دیگر از مصدومیتم باقى مانده است
 عناوین روزنامه های ورزشی 20 بهمن + عکس صفحه اول
 یوونتوس در یک قدمی رسیدن به فینال کوپا ایتالیا
 جوردانو: رویای مارادونا بازگشت به ناپولی است
 دروگبا به شانگهای شنهوا چین ملحق می شود
 ساحل‌عاج حریف زامبیا در فینال جام ملت ها
 کوئیروش: بعد از پایان لیگ، ۱۵ روز به بازیکنان استراحت مى دهم
 مولایى: ۹۰ درصد مصدومیت بازیکنان به خاطر برنامه لیگ است
 حمایت سایت حجازی از مظلومی و انتقاد از قلعه نویی !
 روشن: دست‌های پشت پرده اول دامن مخترعانش را می‌گیرد
 قلعه نویی : مظلومی و استقلالی ها از ذوب آهن ترسیده اند !
 یا امروز یا هیچ وقت : حمله پرشور ها ی استقلال به سکوهای آزادی !
 اعتزاف عجیب شاهرخ بیانی: دل مجیدی با استقلال نبود !!!
اخبار
حرف آخر استقلال به جباری، یا 250 میلیون بگیر و بمان یا برو !
معاون اجرایی باشگاه استقلال در مورد ارقام قراردادهای بازیکنان این تیم گفته است: «من مسوول مالی باشگاه هستم و تا به حال بالاتر از این مبلغ به هیچ بازیکنی پرداخت نشده است.» این در حالی بود که برخی گفته بودند سقف قرارداد شماری از بازیکنان این تیم بالاتر از 250 میلیون تومان است. با این شرایط جباری دو راه بیشتر ندارد و آن تن دادن به خواست مدیران استقلال و تمدید قرارداد است و دیگری ترک استقلال و جدایی.
  • صبح روز گذشته هادی مباشری خبر داد که قرار است جباری برای تمدید قرارداد (بخوانید مذاکره چند‌باره با واعظ) به باشگاه جواب بدهد. جوابی که خیلی از طرفداران استقلال منتظر شنیدن پاسخ آن هستند که آیا جباری در فصل نهم هم آبی‌پوش خواهد ماند یا نه. البته از جباری و سابقه‌اش در فصل نقل و انتقالات به خوبی مطلع هستیم. او در همین ایام (فصل نقل و انتقالات) در سال گذشته برای اینکه علی فتح‌ا...زاده و امیر قلعه‌نویی را مجاب کند که قراردادش را ثبت کنند حتی این ریسک را کرد که تا قلب باشگاه صبای‌قم هم پیش برود. باشگاهی که پیش از آن محسن یوسفی و محسن بیاتی‌نیا را هم از استقلال جذب کرده بود و این به آن معنی بود که جباری به استقلال فهماند که اگر دست‌دست کنند او هم پیراهن قمی‌ها را بر پیراهن استقلال ارجح خواهد دانست. آن زمان ناز جباری خریدار داشت و اتفاقا سناریوی او نیز جواب داد و توانست با رقمی بالای 400 میلیون تومان با استقلال تمدید کند اما این استقلال و این واعظ آن ناز و غمزه‌ها را به رسمیت نمی‌شناسد و مدیریت التماسی را برنمی‌تابد.
  •  باشگاه استقلال در اولین واکنش نسبت به تمدید قرارداد جباری او را که در فصل گذشته با مصدومیت‌های جور و واجور دست و پنجه نرم می‌کرد در زمره نفرات ملی‌پوش (گروه A) قرار داده و برای جباری دستمزد 250 میلیون تومانی را در نظر گرفت: «قرار بود جباری روز چهارشنبه گذشته به ما جواب بدهد که مدیر برنامه‌هایش از باشگاه 48 ساعت مهلت خواست.» جالب اینکه باشگاه استقلال در واکنش‌های بعدی خود هم همین موضع را اتخاذ کرد و از آن پا عقب نگذاشت. باشگاه استقلال همچنین این موضوع را به راحتی اعلام کرده که حاضر است همین امروز رضایتنامه جباری را صادر کند تا این بازیکن به هر تیمی که می‌خواهد بپیوندد... و این یعنی حرف آخر واعظ به جباری. کسی که گفته می‌شد در اولین مذاکراتش برای تمدید قرارداد گفته بود مبلغی بیشتر از مبلغ قرارداد فصل قبلش را می‌خواهد. حال اینکه معاون اجرایی باشگاه استقلال در مورد ارقام قراردادهای بازیکنان این تیم گفته است: «من مسوول مالی باشگاه هستم و تا به حال بالاتر از این مبلغ به هیچ بازیکنی پرداخت نشده است.» این در حالی بود که برخی گفته بودند سقف قرارداد شماری از بازیکنان این تیم بالاتر از 250 میلیون تومان است. با این شرایط جباری دو راه بیشتر ندارد و آن تن دادن به خواست مدیران استقلال و تمدید قرارداد است و دیگری ترک استقلال و جدایی.


۸ تیر ۱۳۸۸ ۰۹:۱۰
آمار نظرات
میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
نظر جدید


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

فهرست نظرات

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.