آخرین اخبار
 مظلومی: بازی استقلال - ذوب آهن مسئله مرگ و زندگی در آسیا است
 کف زدن برای یک جریان خاص !
 فتح الله زاده : نمره مظلومی از بیست 19 است.
 میداودى: نه مینیسک پایم آسیب دیده، نه رباط آن
 تیموریان : ۵ هفته دیگر از مصدومیتم باقى مانده است
 عناوین روزنامه های ورزشی 20 بهمن + عکس صفحه اول
 یوونتوس در یک قدمی رسیدن به فینال کوپا ایتالیا
 جوردانو: رویای مارادونا بازگشت به ناپولی است
 دروگبا به شانگهای شنهوا چین ملحق می شود
 ساحل‌عاج حریف زامبیا در فینال جام ملت ها
 کوئیروش: بعد از پایان لیگ، ۱۵ روز به بازیکنان استراحت مى دهم
 مولایى: ۹۰ درصد مصدومیت بازیکنان به خاطر برنامه لیگ است
 حمایت سایت حجازی از مظلومی و انتقاد از قلعه نویی !
 روشن: دست‌های پشت پرده اول دامن مخترعانش را می‌گیرد
 قلعه نویی : مظلومی و استقلالی ها از ذوب آهن ترسیده اند !
 یا امروز یا هیچ وقت : حمله پرشور ها ی استقلال به سکوهای آزادی !
 اعتزاف عجیب شاهرخ بیانی: دل مجیدی با استقلال نبود !!!
 اگر استقلال نتیجه نگیرد، موفقیت فردی برایم جذاب نیست
 حضور ناظر بازی جمعه در باشگاه استقلال
 گزارش و حواشی تمرین امروز استقلال
اخبار
فرهاد مجیدی: تا قهرمانی جام ملت‌ها در تیم ملی هستم
افشین قطبی با دعوت از فرهاد مجیدی که مسن‌ترین بازیکن امروزی تیم ملی محسوب می‌شود، نشان داد معیار سن را برای دعوت از بازیکنان در نظر نمی‌گیرد و حتی حاضر است فرهاد را پس از سال‌ها دوری به واسطه آمادگی‌اش دوباره به تیم ملی دعوت کند. در حقیقت مجید مزد آمادگی‌اش را گرفت. او که طی یک سال اخیر جزو آماده‌ترین بازیکنان لیگ محسوب می‌شود (و گلزنی‌اش در دربی مؤید همین موضوع است) می‌کوشد در تیم ملی هم کارایی باشگاه را داشته باشد.

افشین قطبی با دعوت از فرهاد مجیدی که مسن‌ترین بازیکن امروزی تیم ملی محسوب می‌شود، نشان داد معیار سن را برای دعوت از بازیکنان در نظر نمی‌گیرد و حتی حاضر است فرهاد را پس از سال‌ها دوری به واسطه آمادگی‌اش دوباره به تیم ملی دعوت کند. در حقیقت مجید مزد آمادگی‌اش را گرفت. او که طی یک سال اخیر جزو آماده‌ترین بازیکنان لیگ محسوب می‌شود (و گلزنی‌اش در دربی مؤید همین موضوع است) می‌کوشد در تیم ملی هم کارایی باشگاه را داشته باشد. سبک خاص بازی فرهاد و دریبل‌های سریعش در برهه‌ای که تیم ملی اندک بازیکنان سرعتی را در اختیار دارد می‌تواند برگ برنده قطبی محسوب شود. فرهاد پس از سال‌ها بار دیگر با لباس تیم ملی مقابل چشم‌ها قرار گرفت. او اگرچه در بازی دوستانه مقابل ایسلند به دلیل مصدومیت نتوانست تا پایان در ترکیب استقلال باشد اما در بازی با اردن با اینکه از دقیقه 60 به میدان آمد جان تازه‌ای به خط حمله تیم ملی داد. وقتی با فرهاد حرف زدیم ناخودآگاه به 13 سال پیش رفت؛ روزی که با لباس تیم ملی و در قامت جوانی 19 ساله عازم جام ملت‌های آسیا شد. فرهاد آن روزها بازیکنی بود ترکه‌ای و بسیار لاغر اندام اما بسیار سریع و برق‌آسا! ویژگی که در 34 سالگی هم هنوز در وجود او موج می‌زند. آیا فرهاد می‌تواند در تیم ملی تداوم داشته باشد؟ شاید بهتر است این سوال را طور دیگری مطرح کنیم؛ آیا افشین قطبی می‌تواند به خوبی از فرهاد بازی بگیرد؟
■ ■ ■
پس از سال‌ها دوباره به تیم ملی دعوت شدی! می‌خواهیم بدانیم حس واقعی‌ات از این اتفاق چیست؟
■ نمی‌توانم این موضوع را ساده بگیرم. برایم اتفاق کوچکی نیست... یاد 13 سال پیش می‌افتم.
سال 1996 امارات را می‌گویی، جایی که تو به عنوان یک جوان آینده‌دار ظهور کردی؟
■ آنقدر که این بار از دعوت شدنم به تیم ملی خوشحال بودم، 13 سال پیش خوشحال نشدم! بله، منظورم آن روزها بود اما احساس می‌کنم الان خیلی خوشحال‌تر هستم.
بازگشت تو به تیم ملی با یک ابهام بزرگ همراه بود؛ اینکه نتوانی در تیم ملی کارایی لازم را داشته باشی.
■ سن، فوتبال بازی نمی‌کند. سن یک عدد است. این را نشان می‌دهم که سن در فوتبال هیچ اهمیتی ندارد. من سالم زندگی کرده‌ام و فکر می‌کنم این موضوع کمک کرده تا در فرم بدنی مطلوب قرار داشته باشم. این روزها در اوج انگیزه‌ام و فکر می‌کنم در 34 سالگی از 19 سالگی آماده‌تر هستم.
چرا از ابتدا در ترکیب اصلی قرار نگرفتی؟
■ در بازی با ایسلند از ناحیه ران دچار مصدومیت شدم. چیز خاصی نبود اما کمی من را از شرایط بازی دور کرد. به همین دلیل از ترکیب بیرون رفتم.
وقتی آمدی تیم ملی جان گرفت و حملات سریع‌تر شد.
■ اردن در نیمه اول خیلی بسته بازی کرد. بچه‌ها خیلی زحمت کشیدند اما بازی صددرصد دفاعی اردن اجازه نداد ما تاکتیک‌های هجومی‌مان را به سادگی پیاده کنیم. برای همین در نیمه اول بازی گره خورده بود البته این شگرد همیشگی اردن است. من قبل از این هم با اردن بازی کرده بودم. آنها نوع فوتبال‌شان همین است.
قطبی از تو دقیقاً در چه پستی بازی گرفت؟
■ قطبی گفت بین آندو و خلعتبری بازی کنم. شاید فکر می‌کرد سرعت در این منطقه می‌تواند به کمک تیم ملی بیاید.
درست فکر کرده بود! چون وقتی وارد میدان شدی حملات سریع‌تر شد.
■ قرار بود من همین کار را انجام بدهم. یعنی وقتی صاحب توپ می‌شوم خیلی سریع دیگر بازیکنان را در موقعیت گلزنی قرار بدهم. خودتان دیدید که در اواخر نیمه دوم چند موقعیت گل هم ساختم که متاسفانه نتیجه نداد.
پس از اینکه به تیم ملی دعوت شدی خیلی‌ها فکر کردند بازوبند کاپیتانی را به دست می‌بندی.
■ باور کنید این چیزها اصلاً برایم ارزشی ندارد حتی نمی‌خواهم به آن فکر هم بکنم. لباس تیم ملی با ارزش‌تر از بازوبند کاپیتانی است. ما همگی سرباز هستیم. فکر می‌کنم این یک افتخار بزرگ است که به تیم ملی دعوت شدم.
حالا که دوباره به تیم ملی دعوت شدی کجا را نشانه گرفته‌ای؟
■ خب، جام ملت‌های آسیا.
فکر می‌کنی تا آن موقع دوام داشته باشی؟
■ (قدری مکث می‌کند) هر وقت دعوت شوم با کمال میل می‌آیم اما یک چیز را صادقانه می‌گویم تا قهرمانی جام ملت‌های آسیا در تیم ملی هستم.
خیلی به این تیم امیدواری!
■ این تیم آرام‌آرام شکل می‌گیرد. قطبی نظم و دیسیپلین خاصی در تیم ملی حاکم کرده است و فکر می‌کنم با این روند بتوانیم قهرمان جام ملت‌ها بشویم.
اگر یادت باشد آن روزها مردم خیلی مشتاقانه‌تر به ورزشگاه می‌آمدند اما پس از حذف از جام جهانی خیلی‌ها با فوتبال قهر کرده‌اند.
■ مردم حق دارند. ما نتوانستیم با تیم ملی به جام جهانی برویم و این یک اتفاق بسیار تلخ در ورزش ما بود. باید کاری کنیم مردم با فوتبال آشتی کنند. یعنی آنقدر خوب نتیجه بگیریم که مردم دوباره با فوتبال ملی آشتی کنند.
تصور می‌کردی فقط 10 هزار تماشاگر در یک بازی ملی حضور داشته باشند؟
■ اصلاً فکرش را نمی‌کردم. مردم باید به تیم ملی کمک کنند و من امیدوارم در بازی‌های آینده این اتفاق رخ دهد.
با توجه به اینکه 6 بازیکن استقلال در تیم ملی حضور دارند فکر نمی‌کنی در آینده به مشکل بخورید؟
■ این مشکل برای همه تیم‌ها وجود دارد. ما باید به فشردگی تمرین‌ها و بازی‌ها عادت کنیم. البته بازی‌های زیاد نداریم و فشار آنچنانی به بازیکنان استقلال نمی‌آید.
نیم فصل دوم را چطور ارزیابی می‌کنی؟
■ همه سعی و تلاش ما این است که دوباره قهرمان بشویم. من فکر می‌کنم در نیم فصل دوم رقابت خیلی فشرده‌تر باشد. باید یک برنامه‌ریزی مناسب برای بازی‌های نیم فصل دوم داشته باشیم تا به نتیجه دلخواه برسیم.

۲۵ آبان ۱۳۸۸ ۱۵:۵۶
آمار نظرات
میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
نظر جدید


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

فهرست نظرات

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.