آخرین اخبار
 کوئیروش: بعد از پایان لیگ، ۱۵ روز به بازیکنان استراحت مى دهم
 مولایى: ۹۰ درصد مصدومیت بازیکنان به خاطر برنامه لیگ است
 حمایت سایت حجازی از مظلومی و انتقاد از قلعه نویی !
 روشن: دست‌های پشت پرده اول دامن مخترعانش را می‌گیرد
 قلعه نویی : مظلومی و استقلالی ها از ذوب آهن ترسیده اند !
 یا امروز یا هیچ وقت : حمله پرشور ها ی استقلال به سکوهای آزادی !
 اعتزاف عجیب شاهرخ بیانی: دل مجیدی با استقلال نبود !!!
 اگر استقلال نتیجه نگیرد، موفقیت فردی برایم جذاب نیست
 حضور ناظر بازی جمعه در باشگاه استقلال
 گزارش و حواشی تمرین امروز استقلال
 پلی آف لیگ قهرمانان آسیا استقلال ـ ذوب آهن، نبردی تمام ایرانی
 خسرو حیدری:هواداران با تیم شان قهر نکنند
 تاج خواستار بررسی جدی اشتباهات داوران در لیگ برتر فوتبال شد
 رده‌بندی بهترین داوران فوتبال جهان
 برباتف: در منچستریونایتد می‌مانم
 ویاس بواس:نیمار به فکر حضور در چلسی نیست
 سویا با سرمربی جدید قرارداد بست
 جریمه نقدی برای پیروزی، شاهین، نفت و عمران زاده
 فریبا: بازیکنان استقلال مشکلی با هم ندارند
 اولیایی:تضعیف مظلومی غیر اخلاقی است
اخبار
پایه‌های نیمکت استقلال هنوز هم می‌لرزد
صمد کوشش و تلاش چشمگیری در جهت تغییر چهره تیمش به خرج داد. او مقابل تراکتورسازی به طور نسبی هم موفق بود و آثار تغییر در سیمای استقلال کاملا حس می‌شد. مرفاوی اما آنقدر بدشانس بود که باز هم ناکامی دیگری را در ورزشگاه خانگی تجربه کند و دست خالی هواداران را به خانه بفرستد. چهره صمد پس از بازی مغموم و در هم پیچیده بود

صمد کوشش و تلاش چشمگیری در جهت تغییر چهره تیمش به خرج داد. او مقابل تراکتورسازی به طور نسبی هم موفق بود و آثار تغییر در سیمای استقلال کاملا حس می‌شد. مرفاوی اما آنقدر بدشانس بود که باز هم ناکامی دیگری را در ورزشگاه خانگی تجربه کند و دست خالی هواداران را به خانه بفرستد. چهره صمد پس از بازی مغموم و در هم پیچیده بود. او در فضایی مبهم از آینده کاری‌اش قرار گرفته بود. نمی‌دانست چه سرنوشتی در انتظارش است. آیا مدیریت باشگاه استقلال حکم به برکناری او خواهد داد؟ پایه‌های نیمکت استقلال پس از بازی با استیل‌آذین هرگز محکم نشد. شاید اگر مرفاوی می‌توانست با برتری میدان را ترک کند امروز همه از حفظ جایگاه او روی نیمکت استقلال حرف می‌زدند و اخبار و شایعات پی در پی کانون استقلال را تحت تاثیر خود قرار نمی‌داد. ثانیه‌هایی پیش از سوت پایان بازی می‌شد این شایعات را از گوشه و کنار شنید.
صمد می‌ماند یا می‌رود؟ بازی با استیل‌آذین به نظر می‌رسد آخرین فرصت مرفاوی خواهد بود. صمد فرصت‌ها را یکی پس از دیگری از کف داده و شاید دلیل کنار گذاشتن احتمالی او در آینده هم همین باشد... حس قشنگی نیست. استقلال که هفته‌های آغازین را با صمد کوبنده آغاز کرده حالا روی لبه تیغ گام برمی‌دارد. نام گزینه‌ها یکی پس از دیگری دهان به دهان می‌شود و باشگاه استقلال هنوز هم سیاست سکوت را بهترین کار ممکن می‌داند. دیروز صحبت از این بود که اگر مرفاوی کنار گذاشته شود، آن وقت چه خواهد شد؟ گزینه‌ ایرانی جای او را می‌گیرد یا گزینه خارجی؟ آیا اساسا گزینه داخلی مناسبی برای استقلال وجود دارد؟ مجید نامجومطلق، علیرضا منصوریان، پرویز مظلومی، ناصر حجازی، منصور پورحیدری، مهدی پاشازاده یا... همه نام‌هایی که می‌توانند گزینه باشند مقابل دیدگان قد علم می‌کنند. آیا مدیریت باشگاه استقلال حاضر است کادر فنی را به دست گزینه داخلی بسپارد؟
این سوال اذهان را به آغاز فصل می‌برد. جایی که واعظ آشتیانی می‌گفت: «می‌خواهیم در مسیر عقل و منطق و علم‌گرایی حرکت کنیم. ما به مربیان با دانش نیاز داریم و دوران پیروزی با ابزار آنچنانی به سر آمده است.» او به همین دلیل مولر را استخدام کرد تا به مرفاوی کمک کند. شاید واعظ آشتیانی بخواهد در آینده هم مسیر را ادامه بدهد. آیا او دنبال یک گزینه خارجی خواهد بود؟ البته اگر صمد در بازی هفته بعد هم نتیجه نگیرد!

صمد مرفاوی پس از بازی با تراکتورسازی تبریز حرف‌های دیگری هم زد که از دید خیلی‌ها پنهان ماند. او در حالی که از نتیجه به دست آمده به شدت ناراحت بود درباره آینده‌کاری‌اش گفت: «نمی‌دانم در آینده چه اتفاقی می‌افتد. من آماده‌ام هر تصمیمی مسوولان بگیرند به آن عمل ‌کنم. فوتبال همین است. یک روز می‌آیی و روز دیگر می‌روی.» صمد تعیین مهلت از سوی کادر مدیریتی باشگاه استقلال را هم طبیعی می‌داند: «این تصمیم‌گیری‌ها طبیعت فوتبال است. من به مدیران باشگاه استقلال حق می‌دهم که به سرمربی تیم‌شان مهلت بدهند. آنها حق دارند پس از به دست نیامدن نتایج دلخواه اینگونه تصمیم‌گیری کنند. در همه جای دنیا هم این قبیل تصمیم‌گیری‌ها طبیعی است.» در فصلی که امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال بود 3 سال فرصت داشت تا قهرمانی برای استقلال به دست آورد. صمد آیا نمی‌خواهد 2 سال دیگر در استقلال باشد تا استقلال را قهرمان کند؟ او به این سوال هم پاسخ می‌دهد: «من دنبال فرصت 3 ساله نیستم. هیچ‌گاه دنبال چنین فرصت‌هایی نبودم و نیستم. مدیران حق دارند من را برکنار کنند. این طبیعی است چون استقلال نتیجه نمی‌گیرد.»
با این حال صمد از عملکرد فنی بازیکنان استقلال دفاع می‌کند: «نسبت به بازی‌های گذشته خیلی بهتر کار کردیم اما همانطور که دیدید باز هم بدشانسی باعث شد ما نتیجه دلخواه را نگیریم.» صمد در پایان حرف‌هایش به حضور هواداران هم اشاره کرد. او در همه حال به تماشاگران اشاره دارد: «نمی‌توانم به سادگی از حضور هواداران استقلال در ورزشگاه آزادی بگذرم. شرمنده آنها هستم که نتوانستم در این بازی آنها را خوشحال کنم. هواداران واقعی ما به ورزشگاه آمدند اما ما نتوانستیم حق آنها را بدهیم. استقلال متعلق به هواداران است. نه من و نه کسان دیگر! ما می‌آییم و می‌رویم اما این هواداران هستند که برای همیشه باقی خواهند ماند. دست همه آنها را می‌بوسم و بابت این تساوی از آنها معذرت می‌خواهم.»
صمد در روزهای باقی مانده قصد دارد فقط به سازماندهی تمرین‌ها فکر کند: «کارم را با قدرت ادامه می‌دهم هر تصمیمی هم مسوولان بگیرند می‌پذیرم. اگر باشم با تمام وجود کار می‌کنم و اگر هم برکنار شوم می‌روم و برای موفقیت استقلال دعا می‌کنم.»

۲۷ دی ۱۳۸۸ ۱۶:۵۳
آمار نظرات
میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
نظرات کاربران | نظر دهید | امتیاز دهید
نظر جدید


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید.
برای ورود به سیستم اینجا و در غیر اینصورت برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

فهرست نظرات

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به کانون هواداران باشگاه استقلال تهران می باشد.