اندکی تامل تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اندکی تامل سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3473 Day ago تنهایی سرطانی است که مرگ ندارد.......... سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3473 Day ago ادم وقتی چن تا عطر رو بو میکنهدیگه مشامش عطر بهتر رو تشخیص نمیدهآدمی هم که با چند نفر میپره دیگه عشق رو تشخیص نمیده.... سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3473 Day ago روزی در تقویم خواهند نوشت.......تعطیل_روز فرج مهدی فاطمه........و بعد در مدینه کنار ساختمان نیمه کاره ای تابلو زیر را میبینیم:.......پروژه ساخت حرم مطهر بی بی دو عالم حضرت فاطمه........کارفرما:قائم آل محمدپیمانکار: یاران حضرتمساحت: وسعت دل تمام شیعیانبه امید آن روز....... سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3473 Day ago من از نسلی هستم که پشت هر دم دمه دیگریستنسلی که اگر با کسی نباشی مسخره ات میکننداز نسلی که هوای شهرها به نسبت بزرگیشان آلوده تر استنسلی که مردها و زنها برای خیانت از یکدیگر سبقت میگیرندنسلی که حیا در آن ویژگی گذشتگان استنسلی که از شرافت فقط شر و آفت باقی ماند....... این است نسلی که باید برایش افتخار کرد؟؟؟!!.......... raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3473 Day ago ته ، ته ، ته همه ی نا امیدی هانداشتن هانخواستن هانبودن هاو بن بست هاخـدا رو داری که آغوشش رو باز کرده برات . . . raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3473 Day ago این روزها….همه ادعا دارند طعم خیانت را چشیده اند…همه ادعا دارند که بدی را به چشم دیده اند…همه ادعا دارند که تنهایی را کشیده اند…پس کیست که این دنیا را به گند کشیده است…؟!!!!! raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3473 Day ago خدا هر روز با طلوع خورشید به من متذکر میشوددیکته زندگیت پر از غلط است ولی نگران نباش خودم وعده میدهمقبل از نمره دادناگر پشیمان شوی غلطهایت را پاک میکنم raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3473 Day ago گاهی وقتها تو زندگی میرسی به یه جاییکه بن بست نیست اما دیگه مقصد نداری ! raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3473 Day ago از شرافت آدم هافقط "شر" و "آفت" مانده استاگر کسی اندازه ی تو نیست به اندازه ی خودت دست نزن وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3473 Day ago بیا تا قدر یکدیگر بدا نیم ...... که تا نا گه ز یکدیگر نما نیم رقیبان جان فدای دوست کردن .... سگی بگذار که ما هم مردمانیم از محبت خار ها گل می شود سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3472 Day ago عوام ثروتمندان را محترم میشمارند و خواص دانشمندان را.افلاطون سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3472 Day ago آدما نردبون میزارن زیر پاشون تا برسن بخدا غافل از اینکه خدا این پایین نردبونه و نردبونو نگه داشته تا اونا یه وقتی زمین نخورند... raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago خداوندا…مرا از “من” رها کن که هیچ کس به اندازه “من” مرا اذیت نکرد raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago چشمام رو بستم و فهمیدم یه نابینا نه فیلم میبینه ، نه فوتبال ، نه غذایى کهمیخوره ونه حتى صورت کسانى که دوستشون داره ، بگذار یکبار هم شکر کنیم !شکر داشته هایمان حتی اگر اندک باشند raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago اعدامـی لحظه ای مکث کرد و بـوسه ای بر طنــاب دار زددادسـتان گفت : صبر کنید , آقــای زنـدانـی این چــــه کـــاریست !؟زنــدانی خـــنده ای کــردو گفت : بیچـــاره طـــناب نــمیزاره زمـــین بیفتمولی آدم ها . . . ! بدجـــور زمــینــم زدن...آهاااایآدما مواظب رفتارمون با دیگران باشیم raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago به آنها که در زمینند رحم کن تا آن که در آسمان است بر تو رحم کند !حضرت محمد (ص) raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago تنها کسی که میتونی باهاش راز دلتو درمیون بذاری جای دوری نرو . همون دل خودته... وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3472 Day ago رها خانم در واقع میشه این جمله را گفت ارحم . ترحم . رحم کن تا خدا بهت رحم کنه . وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3472 Day ago رها خانم در واقع میشه این جمله را گفت ارحم . ترحم . رحم کن تا خدا بهت رحم کنه . raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago شاید خودم کامل نباشم ... اما کاملا خودمم. raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago همیشه سکوتم به معنای پیروزی نیست ، گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بی صدا باختی raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago ارامش سهم کسانی است که بی منت می بخشندبی کینه می خندند..ودر نهایت با سخاوت محبتشان را اکرام می کنند raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago همیشه میتوانی خورشید رادرون خود بیابی کافیست در تکاپوی یافتن آن باشی.......بچه ها فکر کنید روی حرفم raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3472 Day ago اگه متن قبلی رو بزرگ تر از حد معمول تایپ کردم به خاطر اینکه توجهتون جلب شه...یکیاین متنو برام فرستاد،میخواستم بدونم برداشت شما از این متن چیه؟؟؟ سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3471 Day ago فک کنم یعنی اینکه ما آدما خیلی چیزای با ارزشی تو وجودمون داریم.فقط کافیه دنبالش بگردیم و واسه پیدا کردنش تلاش کنیم.و اونو پرورش بدیم. سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3471 Day ago آب جوشی که سیب زمینی را نرم میکندهمان اب جوشی است که تخم مرغ را سفت میکند.مهم نیست چه شرایطی پیرامون ماستمهم اینست درون خود چه داریم... وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3471 Day ago این بر میگرده به طینت درونی انسان . درون انسان دو نفس است . نفس خوبی و نفس شیطانی . من فکر میکنم خورشید بعنوان یک روشنایی محض است که با طلوع خود تمام خوبیها و زشتیها را نمایان میکند . درون هرکس هم روشنی است که نماد خوبیست و هم تاریکی است که نماد بدی . بعضیها تاریکی را درون خود پیدا میکنند و مسلما به بیراهه میرن و و بعضیها روشنی را درون خود پیدا میکنند . سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3471 Day ago سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3471 Day ago raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3471 Day ago خدایا ب آدمهایت بیاموز ک تو "خدایی "ن آنها .... وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3471 Day ago کسی که خود را در مقام خدا بداند که دیگه آدم نیست بلکه شیطانست . خدایا ما را از وسوسه های شیطان دور کن و نور ایمان را در قلبمان جاری کن . raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3470 Day ago خدایا زندگیت حرف پسر بچه ای شده است که گریه کنان به مادرش میگوید هم میزنی هم میگی گریه نکن..... raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3470 Day ago بایددانست..(جاده های زندگی راخداهموارمیکند.؛کارمافقط برداشتن سنگ ریزهاست...!!!!!,پس اینقدرآه وناله چرا؟! raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3470 Day ago نمیدانم اینجاکه ایستاده ام تقدیرمن است یاتقصیرمن، اماوقتی یافته هایم رابا،باخته هایم مقایسه میکنم میبینم چون خدارایافتم، هرچه باختم مهم نیست.آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشق بازی خدا,با ماست....پس صبورباش وبه انتظاربنشین. raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3470 Day ago یوسف با اینکه می دانست همه ی درها بسته اند به خاطر خدا و به امید او به طرف درهای بسته دوید و تمام درها برایش باز شدند ؛اگر تمام درهای زندگی هم به رویت بسته شدند ؛به سوی انها بدو . . . چرا که خدای تو و یوسف یکیست . raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3470 Day ago گذشته میتونه درد آور باشهاما تو یا میتونی ازش فرار کنی یا ازش درس بگیری . . . سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3470 Day ago آدمها از پیری نمیمیرند...ادمها زمانی میمیرند که از همه چیز...خسته میشن... سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3470 Day ago نیما یوشیج در تولد 1 سالگی پسرش نوشت:پسرم بک بهار,یک تابستان,یک پاییز و یک زمستان را دیدیزین پس همه چیز جهان تکراریستجز محبت و مهربانی... وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3470 Day ago زقبرستان گذر کردم زمانی ...... بدیدم قبر تازه نوجوانی بدو گفتم جوان چه میکنی تو ...... بگفتا خوبی کن تا می توانی سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3469 Day ago اگه عاشق دو نفر شدی دومی را انتخاب کن چون...اگر واقعا عاشق اولی بودی دیگر عاشق دومی نمیشدی...جانی دپ سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3469 Day ago گاهی وقتا لازمه مثل یک رهبر ارکستر رفتار کنیم...به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمون باشیم...چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد..همه اون کسایی که بهشون پشت کرده بودیم مجبورن بلند شن و تشویقمون کنن. سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3469 Day ago یادمان باشد برای پناهندگی به درگاه خداوند..نیاز به هیچگونه ویزایی نیست..... وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3469 Day ago پدری تعریف میکرد که . تو یه اطاق سه در چهار . چهارتا پسرامو با مهربونی جا دادم و با زحمت بزرگشان کردم و هر کدوم برای خودش کسی شد . الان هر چهارتاشون هر کدام یه خونه دارن ولی یه جای کوچیک برای من پیر مرد ندارن . raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3467 Day ago گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیردوقتی دستی را به یاری می گیری بدان که دست دیگرت در دست خداست raha ahmadi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ Reply count 0 By raha ahmadi 3467 Day ago کودکی اندیشید که خدا چه می خورد ، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟ندایی آمد که اوغم بندگانش را می خوردگناهانشان را می پوشد ودر قلب شکسته آنان ساکنست وهاب نظری نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ Reply count 0 By وهاب نظری نژاد 3467 Day ago هیچ دقت کردین که در یک گوشه ای پدری تنها . خسته نشسته و چشمش به دره تا شاید کسی از در وارد بشه و اونو حتی برای مدت خیلی کم از تنهایی در بیاره . نه پسراش بهش سر میزنن و نه دختراش . نه غذای گرم و درست و حسابی و نه میو ه ای و حتی دریغ از یک لیوان آب که به دستش بدن .و این پدر در اوج بیکسی از غصه دق میکنه و میمیره و جالب اینجاست که همان فرزندان برای مراسمش غذاهای رنگین میدن با میوه از مردم پذیرایی میکنن و روی یک پارچه بزرگ مینویسن بمانسبت در گذشت پدر عزیزمان مرحوم ...... بزرگ خاندان ..... در سوگ مینشینیم . بله همان پدر تنها اینجا میشه بزرگ خاندان . عجیبه حیلی عجیب . سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3467 Day ago مهدی جان دعا کردم بیایی نیامدی...حالا که نمی ایی برای نوکرانت دعا کن...دعایی از جنس سلامتیبرای همه مریضانمعصوم ترین بنده خدا دعا کن ما امین میگوییم... سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3467 Day ago یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیستاز نقطه ای بترس, که شیطانی ات کنند... سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3467 Day ago نا خواسته گفتم:الهی و ربی من لی غیرکگفتی:الیس الله بکاف عبدهخدا برای بنده اش کافی نیست؟ (زمر/36) سمانه علیزاده Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ Reply count 0 By سمانه علیزاده 3467 Day ago زمانبندی خدا بی نظیر استنه هیچگاه دیر نه هیچگاه زودکمی بردباری می طلبد و ایمان بسیاراما ارزش انتظار را دارد. View Count: 50 100 250 500 All Items 1 2 Page 3 From 5 4 5 Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا