با این بازی که استقلال میکنه اصل امیدی نیست قهرمان بشیم مگر شانسی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » با این بازی که استقلال میکنه اصل امیدی نیست قهرمان بشیم مگر شانسی saeed ketabi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ Reply count 0 با این بازی که استقلال میکنه اصل امیدی نیست قهرمان بشیم مگر شانسی By saeed ketabi 3931 Day ago آخه اینم شد تیم حال ادمو بهم مبزنن فقط راه میرن کاش امروز 5 تا از ذوب میخورد تا این قلعه نوعی ترسو بازی نکنه شانس آوردیم گل به خودشون زدن - مشکل تیم 1 نفر 2 نفر نیست 7 - 8 بازیکن درست حسابی میخوایم فقط آندو و رحمتی در حد استقلال هستند این لنگیا ههم که گوه کردن تو تیم اشغال ها تو پرسپولیس خودشون پاره میکردن حالا واسه ما راه میرن atiye zalaghi Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ Reply count 0 By atiye zalaghi 3931 Day ago آخه اینم شد تیم حال ادمو بهم مبزنن فقط راه میرن کاش امروز 5 تا از ذوب میخورد تا این قلعه نوعی ترسو بازی نکنه شانس آوردیم گل به خودشون زدن - مشکل تیم 1 نفر 2 نفر نیست 7 - 8 بازیکن درست حسابی میخوایم فقط آندو و رحمتی در حد استقلال هستند این لنگیا ههم که گوه کردن تو تیم اشغال ها تو پرسپولیس خودشون پاره میکردن حالا واسه ما راه میرن شبنم علی قنبری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ Reply count 0 By شبنم علی قنبری 3930 Day ago ما هر چقدم از لنگ بدمون بیاد این جور نباید حرف بزنیم.اس اس هیچوقت حال منو بهم نمیزنه حتی اگه بره تو دسته دو سه(زبونم لال)من باهمه ی وجودم ازش حمایت میکنم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3930 Day ago اینجاست که وقتی طرفدار میگه از رقیب بازیکن نگیرید . ببینید پطوری داد تماشاگرامون دراومده . من به شما حق میدم ملیکا مهاجرانی Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ Reply count 0 By ملیکا مهاجرانی 3929 Day ago کاملا موافقم مجید مسلم آذر Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ Reply count 0 By مجید مسلم آذر 3928 Day ago فتل تا همه رو نندازه بیرون ول کن نیست . این دفعه نوبت آندو شده ساحره عصار Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By ساحره عصار 3928 Day ago Written by: شبنم علی قنبری ما هر چقدم از لنگ بدمون بیاد این جور نباید حرف بزنیم.اس اس هیچوقت حال منو بهم نمیزنه حتی اگه بره تو دسته دو سه(زبونم لال)من باهمه ی وجودم ازش حمایت میکنم دقیقا... علیرضا جوادیان Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ Reply count 0 By علیرضا جوادیان 3928 Day ago Written by: ساحره عصار [quote=shabnam]ما هر چقدم از لنگ بدمون بیاد این جور نباید حرف بزنیم.اس اس هیچوقت حال منو بهم نمیزنه حتی اگه بره تو دسته دو سه(زبونم لال)من باهمه ی وجودم ازش حمایت میکنم دقیقا... معنی طرفداری را خیلی قشنگ دارین بیان میکنین الان که امیر بد جوری گیر کرده باید پشتیبانی کنید امیر حسین گودرزی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ Reply count 0 By امیر حسین گودرزی 3925 Day ago من لیاقت فولاد رو از همه بیشتر میبینم برا قهرمانی Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا