تبلیغات عقاب آسیا ؟؟؟؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » تبلیغات عقاب آسیا ؟؟؟؟؟؟؟؟ احسانه رئیس السادات Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ Reply count 0 تبلیغات عقاب آسیا ؟؟؟؟؟؟؟؟ By احسانه رئیس السادات 3923 Day ago درسه دهه گذشته تبلیغات مسولین باشگاه استقلال در حد واندزه این تیم بزرگ آسیایی با میلیونها هواداردر کشور بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبنم علی قنبری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ Reply count 0 By شبنم علی قنبری 3923 Day ago صد در صد نه کسی نمیتونه افتخارات اس اس رو به هر نحوی به نمایش بذاره و اگرم بخواد یه تبلیغ واقعا طولانی ولی ناقص میشهبا اینکه مسئلین واسه تبلیغ ناقصم اقدام نکردن احسانه رئیس السادات Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ Reply count 0 By احسانه رئیس السادات 3923 Day ago Written by: شبنم علی قنبری صد در صد نه کسی نمیتونه افتخارات اس اس رو به هر نحوی به نمایش بذاره و اگرم بخواد یه تبلیغ واقعا طولانی ولی ناقص میشهبا اینکه مسئلین واسه تبلیغ ناقصم اقدام نکردن آفرین درسته مسئولین باشگاه همون تبلیغات ناقص را هم انجام ندادن بخاطر همین هست که تیمی که پنج ساله قدمت داره و دقیثا 30سال قدمش از اس اس کمتره داره هواداراش بیشتر از تیم ما میشه و ایناست که آدم متاسف و متاثرمیشه zahra nashenas Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ Reply count 0 By zahra nashenas 3922 Day ago Written by: احسانه رئیس السادات توهمه نظرسنجی های 90 هواداران پرسچولیس بیشتره واقعا باعث تاسف احسانه رئیس السادات Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ Reply count 0 By احسانه رئیس السادات 3921 Day ago Written by: zahra nashenas توهمه نظرسنجی های 90 هواداران پرسچولیس بیشتره واقعا باعث تاسف نه عزیز توهم نیست .من کاری به نود ناعادل ندارم .من دارم توی شهرو استانها میبینم که لنگ چقدر تبلیغ کرده .توی صدا وسیما دارم میبینم که چقدر برا لنگ تبلیغ میکنه .استقلال با این قدمت باید دوبرابر لنگ هوادار داشته باشه .اس اس باید تبلیغات کند بخصوص در شهرها و استانها کل کشور . لنگ با احسان حدادی قهرمان دیسک که یک اس اسی هست و بهزاد سلیمی قهرمان وزنه قرارداد بست .این هم تبلیغ است و هم جدب هوادار برا لنگ .شبکه لنگی که راه اندازی شده در ماهواره میدونی چقدر تبلیغ میکنه برا پرس پول لیس .اس اس باید تبلیغات کنه و این باشگاه بزرگ نیاز به تبلیغات داره ای آبی دل zahra nashenas Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ Reply count 0 By zahra nashenas 3921 Day ago Written by: احسانه رئیس السادات حالا هرچقدرهم که مابگیم نیاز به تبلیغ داره مگه تو گوششون میره مرغشون یه پاداره فائزه نجاری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ Reply count 0 By فائزه نجاری 3921 Day ago اره واقعا!!!!!!اصلاتبلیغاتی واسه معرفی تیممون نکردن!دلشون که واسه تیم نمیسوزه! احسانه رئیس السادات Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ Reply count 0 By احسانه رئیس السادات 3921 Day ago Written by: zahra nashenas حالا هرچقدرهم که مابگیم نیاز به تبلیغ داره مگه تو گوششون میره مرغشون یه پاداره ببخشید من نظر قبلی شما را اشتباه متوجه شدم و فکرکردم مخالف هستید .خواهشا انقدر بگید تا مسولین باشگاه به فکر بیفتند . سید محسن رئیس السادات Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ Reply count 0 By سید محسن رئیس السادات 3915 Day ago من موافق شما دوستان هستم .باید در شهرستانها و استانها مدرسه فوتبال داشته باشه .این کار هم یک تبلیغه و هم میتونه کلی درامد کسب کنه و هم میتونه استعداد یابی کنه Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا