عملکرد رحمتی ؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال » عملکرد رحمتی ؟؟؟؟ امیررضا حکمتی نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ Reply count 0 عملکرد رحمتی ؟؟؟؟ By امیررضا حکمتی نژاد 4086 Day ago بنظر شما عملکرد سید مهدی رحمتی(بهترین دروازه بان حال حاضر ایران)در این سه بازی اول چگونه بود؟ همونطور که امیرحسین صادقی گفتند 5 گل برای سه بازی خیلی زیاده......... امید زین آبادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By امید زین آبادی 4086 Day ago سید تو این چند بازی خوب کار کرد.اشتباهات مدافعان باعث گل خوردنمون شد نه سید که اونم کم کم با هماهنگی بیشتر حل میشه. امیر حسین اسلامی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ Reply count 0 By امیر حسین اسلامی 4086 Day ago اینجا 2 تا بحث هست : 1 - عملکرد رحمتی 2 - عملکرد ساختار دفاعی استقلال به نظر من عملکرد رحمتی قابل قبول بوده.چون گل اولی که خورد به خاطر باد مسیر توپ عوض شد.گل دومی که خورد روی اشتباه خسرو بازیکن سپاهان با سید تک به تک شد و موقعیت 100% گل بود.گل سوم هم پنالتی بود.گل چهارم رو من متاسفانه ندیدم ولی گل پنجم سید کاری نمیتونست بکنه چون زننده ضربه خیلی نزدیک به دروازه بود. حالا رحمتی در بازی اول چندین موقعیت از گسترش گرفت.در بازی دوم 1-2 تا شوت گرفت و در بازی دیشب یک پنالتی گرفت.من به شخصه به سید از 10 نمره 9 میدم. اما در مورد ساختار دفاع استقلال : 5 گل تو 3 بازی آمار خوبی نیست ولی همه چیز آمار نیست. به نظر هم بازی دیشب هم بازی اول آنچنان عالی نبودن ولی بازی با سپاهان فوق العاده بودند.فقط تنها اشتباهشون تو بازی با سپاهان حرکت خسرو بود که به قول قلعه نوعی فدای سرت امین حسینی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ Reply count 0 By امین حسینی 4085 Day ago گل چهارم شوتی بود که جوکار از پشت18زد و با این که دفاع باید جلوشو میگرفت ولی خود سید هم با یه جاگیری بهتر میتونس بگیره.راستی من انتخاب رشته دارم.لطفا دعا کنید اصفهان قبول شم چون رتبم خیلی لب مرزه امید زین آبادی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ Reply count 0 By امید زین آبادی 4085 Day ago Written by: امین حسینی ایشالا قبول میشی غصه نخور!!!!!!!!!!! امیررضا حکمتی نژاد Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۴۶ Reply count 0 By امیررضا حکمتی نژاد 4085 Day ago انشاالله که قبول میشی......... Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا